Labradorinnoutaja Stella rakastaa tennispalloja. Lisäksi, se rakastaa, kun pallo lentää valtavaan – siis todella valtavaan – lehtikasaan. Ensin kasaan humpsahtaa pallo ja perässä menee koira. Täydellinen leikki monessakin mielessä, sillä koira saa juosta lelunsa perässä ja käyttää vielä hajuaistiaan etsiäkseen sen kaiken tuon syksyn seasta. Hauska!

Aina, kun koiraperheeseen syntyy uusi tulokas, jännittävät vanhemmat hieman sitä(kin), miten eläin suhtautuu pieneen vauvaan. Ja entäs, miten elämä rullaa, kun tuo taapero alkaa kävellä ja pyrkiä eteen- ja ylöspäin. Tämä perhe jännitti turhaan. Näistä kahdesta tuli kaverit, joiden ystävyys on jatkunut Joshua-pojan syntymästä asti. Toby-koira on todella kärsivällinen ja kiltti. Semmoisia ovat parhaat ystävät. Semmoisia, jotka ymmärtävät.

Sammy-bokserin yritys päästä sohvalle on kova. Se tekee kaikkensa viekotellaakseen omistajan, mutta lupaa ei heru. Tämä ehkä siitä syystä, että Sammy riehaantui repimään edellisen sohvan palasiksi ja nyt säännöt ovat muuttuneet. Sammy kyllä tietää, että mistä naruista vedellä, mutta nyt sekään ei auta. Ihana!

Tässä on koira. Se on ihan normaali koira. Se on vain syvässä unessa, ja sen takia näyttää vähän hassulta.

Sitten se herää ja näkee kuvaavan kameran suoraan nenänsä edessä. Se jää ihmettelemään silmät pyöreinä, että mitäs täällä nyt oikein tapahtuu.

Thaimaassa rahastetaan paljon norsuilla. Turistit haluavat nähdä ja ruokkia näitä suuria ylväitä eläimiä ja myös ratsastaa niillä. Valitettavasti kuitenkin suuri osa norsuista elää vankeudessa, kahle toisessa takajalassa koko elämänsä ajan.

Elephant Nature Park on Thaimaassa sijaitseva turvapaikka laiminlyödyille, hylätyille ja väärin kohdelluille eläimille. Se avasi ovensa vuonna 1990 ja on siitä lähtien pelastanut eläimiä joka puolelta Thaimaata. Norsujen lisäksi siellä on myös paljon koiria, kissoja, puhveleita ja ihan kaikenlaisia eläimiä.

Paikassa on hyvin koulutettu henkilökunta, jotka pitävät huolta ympäristöstä ja eläimistä. Paikassa käy myös paljon turisteja, joiden avulla paikan ylläpitäminen on rahallisesti mahdollista.

Nämä koko elämänsä vankina eläneet norsut pelastetaan ja tuodaan Elephant Nature Parkiin. Videolla nähdään koskettava hetki, kun ne saavat ensi kertaa juosta ulkona vapaana ja tuntea lämpimän sateen ihollaan. Ne juoksentelevat ja temmeltävät sateessa, kieriskelevät märällä nurmikolla ja hierovat itseään mutaan. Tässä nähdään onnellinen norsuperhe.