StuntFreaksTeam on extremelajeihin, räjähdyksiin ja erikoisefekteihin erikoistunut ryhmä. StuntFreakit kuvaavat kaikki tapahtumat hidastettuina, jolloin ne näyttävät entistä upeammilta.

Suomessa ei oltu ennen kuvattu samankaltaista elokuvaa, joten hurjapäät päättivät lähteä tekemään sellaista. Elokuvan aikana räjähteet ja kumi paloivat, mutta varmaa on se, että nyt upea elokuva on valmis.

Spektaakkeli esitetään tasokkaissa ravintoloissa eripuolilla Suomea seuraavissa kaupungeissa:

12.3 Joensuu
13.3 Kuopio
14.3 Jyväskylä
15.3 Mänttä
21.3 Seinäjoki
22.3 Tampere
28.3 Lappeenranta
29.3 Kouvola

Näin kommentoi asiaa videolla esiintyvä saksalainen DJ ja viihdyttäjä Flula Borg. Hän beatboxaa videolla ensin normaalisti ja sitten tämä sama näytetään uudestaan hidastettuna. Ja kyllä hän aika oikeaan osuu analyysissaan, sillä hidastus on suhteellisen huvittavan näköistä.

Jollakin tavalla tämä video on – vagina-mielikuvista huolimatta tai juuri siitä syystä – oikein rentouttavaa mutta samalla myös jotenkin jännittävää katsottavaa.

Seuraa vasemmalla takana olevaa leijonaa. Tanssija on päättänyt vetää ihan oman shown, sillä hän on juuri kuullut saaneensa potkut. Taustalla heiluva leijona ”syö” muun muassa kärpäsiä ilmasta ja liikkuu muutenkin hyvin epä-balettimaiseen tapaan. Se heiluttelee käsiä miten sattuu ja esityksen päätteeksi varastaa koko shown vetämällä vielä viimeiset mehut yleisöstä erikoisella ketkutuksellaan.

Näinkin voi lähteä viimeisenä päivänä töistä!

Venäjän liikenne herättää usein hilpeyttä meissä länsimaalaisissa, lukuisat ”dashcam” videot kertovat karua todellisuutta maan tieverkostojen turvallisuudesta. Jo pelkästään Vivaksesta löytyy useita kymmeniä videoita itänaapurin kansalaisten toilailuista.

Tämä video kuitenkin vie voiton: Venäläiset kaverukset päättivät kuvata ajoaan Tatarstanin maakunnassa. Lopputulos on kuin suoraan vitsikirjasta.

Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli Monsp Recordsista ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Albumikannet ovat olennainen osa levyä musiikin lisäksi. Houkutteleva ja oikein suunniteltu kansi vaikuttaa merkittävästi asiakkaan ostopäätökseen. Rap-albumeilla on tapana olla melko rajuja, sillä kova elämänyyli, raha ja naiset ovat ollennainen osa kyseistä kulttuuria.

Tässä koosteessa nähtävät kannet eivät ole aivan loppuun asti suunniteltuja. Ei ole varmaa ovatko ne tehty tahalteen pieleen, mutta niitä katsellessa saa ainakin nauraa sydämensä kyllyydestä. Vaikka hip hopparit ovat kovia jätkiä ei levyjen kansien tulisi näyttää aivan tältä.

Kuvat: buzzfeed.com

Evästevalinnat