Valerie Taylor on harrastanut sukeltamista useita vuosia – hän on aikojen saatossa kokenut uskomattomia hetkiä. Yksi kokemus on kuitenkin ylitse muiden: nainen tapasi sukeltaessaan mureenan ja ystävystyi eläimen kanssa välittömästi.

Mureena tuli aluksi varovaisesti Valerien luokse, jonka jälkeen se sai häneltä ruokaa. Mureena ei ollut vieläkään tyytyväinen, sillä se kaipasi rapsutusta ja läheisyyttä. Tästä alkoi vuosia kestänyt ystävyyssuhde, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä.

Valerien mukaan mureena tunnistaa hänet, vaikka viime tapaamisesta olisi kulunut jopa vuosi.

Voit katsoa ainutlaatuisen videon alapuolelta:

Charles Sasser sairastaa Alzheimerin tautia – sairaus on edennyt pitkälle ja pelkästään puhuminen tuottaa vaikeuksia.

Charlesin tytär oli jo pitkään ollut surullinen isänsä puolesta, varsinkin nyt kun hän ei enää pystynyt kommunikoimaan rakkaan esikuvansa kanssa.

Perheen koiralla tuntui kuitenkin olevan yhteys isään ja eräänä päivänä tytär onnistui tallentamaan tilanteen videolle. Tytär ei meinaa uskoa kuulemaansa, kun isä alkaa yhtäkkiä keskustelemaan koiransa kanssa – muille perheenjäsenille hän oli puhunut vain muutamia sanoja.

Voit katsoa ainutlaatuisen ja koskettavan hetken oheiselta videolta:

Kissat, koirat, muut eläimet ja ihmiset kaipaavat silloin tällöin hellyyttä. Mikään ei raskaan päivän jälkeen tunnu paremmalta kuin läheisen henkilön kosketus. Tämän vuoksi ainakin minä pystyn samaistumaan tämän kissan eleisiin – se ei nimittäin näytä saavan tarpeekseen rapsuttamisesta.

Omistajan kuvaama video on hauska ja samalla suloinen osoitus siitä, kuinka eläimetkin osaavat pyytää asioita kiltisti.

Katso videolta mitä tapahtuu, kun omistaja lopettaa kissansa rapsuttamisen.

Nainen oli adoptoinut pienen sylikoiran, joka kasvoi suuremmaksi mitä kukaan osasi odottaa.

Tydus oli pentu, kun se pääsi uuteen kotiinsa – omistaja huomasi kuitenkin nopeasti, että pieni koiranpentu kasvoi todella nopeasti. Lopulta omistaja totesi olleensa täysin väärässä, sillä Tydus painoi täysikasvuisena 55 kiloa ja oli omistajaansa suurempi.

Tydus on valtavasta koostaan huolimatta sylikoira, joka rakastaa kiehnätä yhdessä omistajansa kanssa.

Eikö olisikin ihana halata tällaista nallekarhua?!

Cincinnatin eläintarhassa vieraillut pariskunta koki monin tavoin unohtumattoman päivän.

Nick Kelble aikoi kosia tyttöystäväänsä, Haley Rollinia. Pariskunta vietti aikaa eläintarhassa, kunnes he päätyivät ”Fiona” -nimisen virtahevon luokse. Tuolloin koitti suuri hetki ja Nick kumartui polvilleen.

Nick oli pyytänyt ohikulkijaa ottamaan valokuvan ennen kuin Haley tiesi kosinnasta.

Hayley vastasi välittömästi ”kyllä” ja eläintarhassa vietetty päivä sai parhaan mahdollisen päätöksen.

Onnellinen pariskunta katseli valokuvia kotonaan, kunnes he huomasivat todella huvittavan yksityiskohdan.

Virtahepo Fiona oli tullut mukaan todistamaan ainutlaatuista hetkeä, eikä hän olisi voinut olla parempaan aikaan paikalla!