Hait eivät yleensä suosi ihmisiä ravinnoksi, sillä ne syövät meressä uivia kaloja ja nisäkkäitä. Joskus saattaa tapahtua kuitenkin väärinkäsityksiä jos esimerkiksi hai luulee surffaajaa kilpikonnaksi.

Tällä videolla mies sai kokea pelottavan tilanteen kun useita metrejä pitkät tiikeirihait tulivat utelemaan että mikä vieras asia meressä oikein uiskentelee. Mies toimi kuitenkin fiksusti ja löi haita kuonoon, joka on niille herkkä alue.

Videot, joissa kuvataan pieniä tilanteita päivittäin ovat yleistyneet netissä huimasti. Syynä tähän on yksinkertaisesti se että on mielenkiintoista katsoa videoita, joissa pitkä aika kiteytyy lyhyelle pätkälle muodostaen upean kokonaisuuden.

Nyt näet pätkän, jossa mies on kuvannut 2 sekuntia elämäänsä päivittäin 10 kuukauden ajan. Tällaisia tulisi tehdä lisää, sillä ihmiset helposti unohtavat hauskoja tilanteita, joita he ovat viimeisten vuosien tai kuukausien aikana kokeneet.

Käsi ylös, kuinka moni on asettanut Domino-pelin kaikki 28 palikkaa peräkkäin jonoon ja sitten kaatanut jonon kivasti. Jos se tuntui hienolta, niin siinä tapauksessa kannattaa katsoa tämä video.

Tähän uskomattomaan dominokuvioon on käytetty 25 000 dominopalikkaa. Aikaa tempun tekemiseen on mennyt yli kolme kuukautta. Jokainen klippi on kuvattu erikseen ja liitetty myöhemmin yhteen kokonaisuudeksi.

Kilpahevonen karkaa radalta. Se juoksee kohti pientä viisivuotiasta tyttöä. 90-vuotias mies hyppää hevosen eteen ja suojaa lasta kehollaan. Mies loukkaantuu vakavasti hevosen juostessa hänen ylitseen ja joutuu sairaalaan seitsemäksi viikoksi, mutta selviää hengissä. Tyttö pelastuu.

Mieheltä kysytään myöhemmin, mikä hänen 92-vuotiaan elämänsä aikana tehdyistä teoista on ollut merkittävin.

”Tämä”, hän vastaa.

Meikkitaitelija Emma Allen on luonut kasvomaalauksen ja stop motion -kuvaamisen avulla matkan vanhuudesta uudelleensyntymiseen.

Allenilta meni viisi päivää kasvomaalauksien tekemiseen, ja hän otti itsestään yli 780 valokuvaa. Tulos on mieletön. Hänen kasvonsa elävät nykyhetkestä kuolemaan, sitten leopardiksi.