Sulhanen päätti yllättää morsiamensa sekä koko hääväen. Hän oli harjoitellut miesporukalla irlantilaisen tanssin, jonka he esittivät täysin yllättäen ja pyytämättä. Miehet steppasivat koko kappaleen täydellisessä rytmissä läpi. Naiset kiljuvat taustalla eikä ihme, kyllähän tuota katselisi pidemmänkin aikaa.

Perheen isä piti huolta siitä, että palohälyttimen paristot vaihdetaan säännöllisesti uusiin. Hän otti vanhat pois ja laittoi uudet tilalle. Käytetyt paristot hän laittoi muovipussiin kierrätystä varten ja vei pussin autotalliin.

Pari viikkoa myöhemmin, kun isä vei pyykkikorin autotalliin, hän samalla osui paristopussiin. Paristojen päät koskettivat toisiinsa, löivät kipinää ja sytyttivät talon palamaan. Onneksi kaikki pelastuivat, mutta talo tuhoutui täysin.

Jottei näin kävisi, kannattaa laittaa teippiä paristojen napojen päälle. Tämä estää niitä osumasta toisen pariston napoihin.

Tämän thaimaalaisen koulun luonnontieteiden opettaja huomasi, että hänen 8. ja 9. luokan oppilaat piirsivät aina koepapereihinsa jotain pientä. Opettaja sai idean, että hän jatkaa kuvia jollakin hauskalla tavalla.

Yhteinen piirustusprojekti toimii täydellisesti. Opettaja joutuu olemaan luokassa suhteellisen tiukka, etteivät oppitunnit mene kaaokseksi, joten tämän avulla hän pystyy näyttämään lempeämmän puolensa.

Ja oppilaat tykkäävät.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Lähde: Imgur / Tumblr

Benjamin-lintu joutui vanhempiensa hylkäämäksi jo heti syntyessään, sillä se oli erilainen sisaruksiinsa verrattuna. Benjamin oli todella pienikokoinen, eivätkä sen jalat kantaneet. Onneksi sen sisarukset kuitenkin pitivät siitä huolta, sekä tietysti lintujen omistaja. Benjamin vietiin eläinlääkäriin sen jalkojen takia, ja niitä alettiin hoitamaan. Ajan kanssa jalat alkoivat parantua ja Benjamin alkoi saamaan painoakin lisää. Pian se oli kuin sisaruksensa, ja vanhemmat hyväksyivät sen taas perheeseen.

Tämä koira asui kadulla. Sillä oli suojanaan tyhjä pahvilaatikko, alustanaan peti ja vieressä vesikippo. Siis aluksi. Lopulta nekin oli viety eikä jäljellä ollut muuta kuin laatikko.

Koira ei luottanut ihmisiin eikä sitä ollut helppo saada kiinni. Lopulta kuitenkin herkkujen avulla koira antaa pelastajiensa tulla lähelle ja silittääkin jopa. He vievät koiran kotiinsa nauttimaan kylvystä – ja uusista ystävistään.

Evästevalinnat