Harvey-pentu on vielä niin älyttömän pieni, että sen kävelykin on hieman horjuvaa. Tällä videolla Harvey saa puhelun emännältä eikä se kertakaikkiaan pysty käsittämään, mistä ääni tulee ja miten siihen pitäisi vastata. Pennun pää kääntyy ympäri ämpäri, kun se kuulostelee ja hämmästelee. Liian ihana!

Kuvausryhmä oli kuvaamassa tulevaa TV-ohjelmaa Santiagossa sijaitsevalla karjatilalla. Ryhmä kuvasi ja haastatteli taitavaa hevoskuiskaajaa.

Yhden kameramiehen oli kuitenkin vaikeaa keskittyä töihinsä, sillä eräs tilan hevosista härnäsi ja kiusasi miestä. Tuottaja kuvasi kännykällään hevosen ja kameramiehen välisen hauskan tilanteen.

Koira on ihmisen paras ystävä, kaveri, lohduttaja ja kuuntelija. Ei ole väliä, minkä ikäinen ihminen on kyseessä, sillä luottavainen koira ei katso perheenjäsenen ikää.

Tällä videolla pieni vauva ottaa lähempää kontaktia koiran kanssa, joka nostaa jalkansa varovasti lapsen ympärille. Ehkä se enemminkin siirtää jalkaansa lapsen alta pois, mutta tuo halimisote on aika suloinen – varsinkin, kun taustalla soi Frank Sinatra.

Pieni vasa eksyi naisen pihalle, missä Kate niminen tanskandoggi vietti lämmintä kesäpäivää nurmikolla makoillen. Vasa oli hyvin utelias koiran suhteen ja meni haistelemaan tätä erittäin läheltä. Pian koirankin uteliaisuus heräsi, eikä aikaakaan, kun tämä kaksikko kirmasi onnellisena nurmikolla toistensa kanssa leikkien.

Vasan emo oli mitä luultavammin kuollut, sillä poikanen hortoili metsässä aivan yksikseen. Onneksi kuitenkin sillä on nyt ystävä, kenen luokse se voi tulla päivittäin hakemaan läheisyyttä ja turvaa.

Lil Bubiksi nimetty kissa löydettiin maaseudulta työkaluvajasta Indianan osavaltiosta . Sillä todettiin paljon geneettisiä poikkeavaisuuksia. Esimerkiksi luustossa sillä havaittiin paljon vikoja, joiden takia se ei pysty juoksemaan eikä hyppäämään muiden kissojen tavoin. Lil Bubilla ei ole ollenkaan hampaita ja sillä on myös ylimääräisiä varpaita. Se on pienikokoinen eikä se kasva koskaan normaalin kissan mittoihin.

Kissan omistaja Mike Bridavsky sanoo adoptoineensa Lil Bubin itselleen sen vuoksi, että se oli hänen mielestään uskomattoman sympaattinen ja suloinen. Mike laittoi Bubista kuvia internetiin, ja kissa nousi hetkessä todella suosituksi. Lil Bubilla on yli 700,000 seuraajaa Instagramissa ja Facebookissa, miljoonia Youtube-katsojia, oma kirja sekä palkittu dokumenttielokuva.

Lil Bub käy välillä viihdyttämässä asunnottomia sekä erityishoitoa vaativia ihmisiä ja lemmikkejä. Sillä on myös julkisuuteen nousseita kissaystäviä, esimerkiksi aina pahantuulinen Grumpy Cat ja maailman karvaisin kissa Colonel Meow.

Hampaattomuuden takia Lil Bubin kieli roikkuu jatkuvasti ulkona, eikä se pysty kunnolla maukumaan…

… mutta se on silti ihan tyytyväisen oloinen elämäänsä.

Tässä on Lil Bub ja sen karvainen kissaystävä Colonel Meow…

… sekä tietysti kaikkien rakastama Grumpy Cat.

Robert De Niro ihailee myös suuresti Lil Bubia.

Kissalla on ihan oma kirja…

… ja sillä on myös oma Youtube-kanava…

… joka on viihdyttänyt jo miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Lil Bub on sympaattinen ja ainutlaatuinen kissa – toista samanlaista ei tule vastaan.

Lähde: Instagram