Weimarinseisojan pentu haluaa paljon hellyyttä äidiltään, onhan maailma sen verran pelottava paikka pikkuiselle. Pentu tunkee äitinsä korvan alle piiloon ja lämmittelee siellä, aivan kuin pienen viltin alla.

 

A video posted by Mindy (@mwilsonphotography) on

Chihuahua on omistajansa sylissä hississä ja näyttää kuin se yrittäisi uida vedessä. Se tekee joka kerta hississä ollessaan tassuillaan hassua uintiliikkettä, eikä lopeta sitä ennen kuin on turvallisesti taas maan kamaralla.

Pariskunta matkusti Afrikkaan ja asensi viidakkoon useita peilejä nähdäkseen, miten villieläimet reagoivat omaan peilikuvaansa. Viidakon eläimet eivät poikkea kovin paljoa tavallisista kotieläimistä, kun ne näkevät oman kuvajaisensa peilistä. Osa jähmettyy paikalleen, mutta osa yrittää hyökätä itseään kohti.

Saukko makaa selällään ja nappailee rennosti raksuja naamaansa ruokakulhostaan. Sen elämä näyttää olevan täydellistä, vai onko olemassa mitään parempaa kuin syöminen ja laiskottelu?

Carrie Fisher näyttelee prinsessa Leiaa Star Wars -elokuvissa, eikä tee poikkeusta uusimmassa The Force Awakens -jatko-osassa. Lontoon ensi-illassa Fisher toi mukanaan punaiselle matolle pienen Gary-koiransa.

Gary taisi tosin hieman säikähtää kaikkia salamavaloja ja suurta ihmisjoukkoa, sillä se innostui haukkumaan BB8-droidille. Se kierteli ympäri robottia tähtinäyttelijöiden jalkojen juuressa, aivan kuin olisi yrittänyt jahdata sitä.

 

Carrie Fisher halaa Stormtrooper-sotilasta ja Gary katsoo vieressä.

Kuva: Anthony Devlin / PA WIRE