Sängyssä on vaikea pysyä paikallaan, jos ei nukuta. Jopa aikuisen. Lapselle se on vielä tuskaisempaa, sillä ymmärrystä siitä, että lepääminen auttaa rauhoittumaan, ei vielä ole. Siksi nukkumaan mennessä lapselta saattaa päästä itku ja huuto, että ei väsytä ja miksi pitää mennä sänkyyn ja että vielä on jano ja nälkä ja unilelukin on väärä.

Ja aikuinen näkee, että nyt on juuri kyse siitä, väsymyksestä eikä mistään muusta.

Lapsen nukkumaan laittamisen kanssa taisteli myös Casey Carey-Brown. Rankan työpäivän jälkeen alkoi uusi urakka kotona, pikku Roozlen nukuttaminen. Eräänä iltana kuitenkin hän päätti luovuttaa taistelun ja antaa tytölleen käteen paperia ja pari kynää, ja ohjasti väsyneen lapsen sänkyyn.

Hetkeä myöhemmin tämä 4-vuotias tyttö nukkui, lumiukon kuva vierellään.

Siitä alkoi jokailtainen perinne, jossa Roozle odottaa innolla pääsevänsä piirtämään. Piirustus jää yöksi tytön viereen, ja aamulla heti herättyään hän piirtää sen valmiiksi.

Joskus luova työ vaatii vähän etäisyyttä ja Roozle sekä hänen kynänsä on siirrettävä takaisin paikalleen, tyttö tyynylle ja kynät sängyn viereen.

Casey Carey-Brown ymmärsi yhtäkkiä, että jos Roozle osaisi lukea, tyttö saisi selailla kirjaa iltaisin sängyssään. Mutta koska hän ei osaa, miksei voisi sen sijaan piirtää ja värittää.

Kun tyttö keskittyy piirustuksiinsa, ylimääräiset kysymykset ei-mistään nukkumisen välttämiseksi, jäävät pois. Myös äiti kokee kuvaushetken rauhoittavana hektisen päivän jälkeen. Riehakas nelivuotias on antanut kaikkensa sekä päivälle että piirustukselleen ja nukkuu suloisesti kaiken touhun keskellä.

Äiti kokee, että aika pysähtyy hetkeksi, kun hän astuu tytön huoneeseen. Sen sijaan, että hän vain sammuttaisi huoneesta valot, hän ikuistaa tämän kauniin hetken.

Ihania ja kauniita unia Roozle!

Lähde: lifewithroozle.com

Suloista Roozlea voi seurata myös Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Tucker-koira rakastaa uimista. Mutta kun se käy pulikoimassa uima-altaassa, se ei pääse sisälle ennen kuin on kuivunut. Heti, kun Tucker on päässyt toteuttamaan itseään ulkona, se haluaa takaisin sinne, missä muutkin ovat. Tietysti.

Joten se tunkee päänsä pienestä oviluukusta ja näyttää, miten hirveän surkeaa elämä voikaan olla.

Lapset on niin ihanan höppäniä. Tässä videolla on käynnissä ankara ja kiivas väittely siitä, siirrytäänkö paikasta A paikkaan B autolla vai jalkaisin. Isä on sitä mieltä, että jalkaisin, lapsi taas haluaisi kulkea autolla. Isän käyttämä “käänteinen psykologia” näyttää toimivan erittäin hyvin. Näin se homma hoidetaan.

Nälkäinen pieni herkuttelija on saanut kynsiinsä maissin. Kissa ei halua laskea siitä irti, koska se on niin hyvää. Se syökin ruokaansa sellaisella antaumuksella, että siinä on ihan turha tulla muiden toivomaan rääppiäisiä. Syödessään tuosta karvapallerosta lähtee suloinen ääni. Nam nam nam nam…

Emopeura ja sen vasa seisovat aidan takana, ihan tien vieressä. Emo haluaa jatkaa matkaa aidasta huolimatta, ja se hyppääkin vauhdilla esteen yli. Pienen pieni vasa ei pysty siihen, joten se jää aidan toiselle puolelle. Emo ei kuitenkaan jätä sitä vaan jää odottelemaan, kunnes pieni Bambi keksii ongelmaan ratkaisun.