Sanotaan, että ihmeet ja yllättävät asiat tapahtuvat oman mukavuusalueen ulkopuolella. Se on paikka, jonne moni ei uskalla astua. Mutta kaikki ne, jotka ovat uskaltaneet, eivät vaihtaisi kokemusta pois mistään hinnasta.

Niin kuin esimerkiksi 20-vuotias vlogger-tähti Miisa, joka päätti opetella skeittamaan kuukaudessa. Ja tulokset ovat kyllä ihan mielettömiä!

Juttu juontaa juurensa Tuplan kokoamaan tubettajien ykkösketjuun, jota on kutsuttu kaikkien aikojen dream teamiksi. Tupla Energy Company on järjestänyt tubettajille haasteita. Tuplan Youtube-kanavaa seuraamalla pysyt kärryillä tapahtumista.

Suomen suosituimmat tubettajat ZoneVD, Herbalisti, Mmiisas, Eetzi Productions ja StuntFreaksTeam ovat Tupla Energy Companyn jäseniä ja heidän videoistaan riittää ihmeteltävää kaikenikäisille.

 www.youtube.com/user/tuplavideo

Suomalainen Stuntfreaksteam toteutti päätähuimaavan tempun yhteistyössä Tuplan kanssa.  Stuntti tehtiin Riksgränsen nimisellä vuorella Ruotsissa.

”Tätä temppua kuvatessa oli mahtavaa. Oli todella outo tunne, kun näimme kaverimme Antti Pendikaisen lentämässä helikopterin vierellä moottorikelkalla :D”.

Tupla arpoo viikoittain Instagramissa palkintoja. Voit osallistua ottamalla Tuplakuvan ja käyttämällä #TUPLAENERGYCOMPANY -hashtagia.

Suomen suosituimmat tubettajat ZoneVD, Herbalisti, Mmiisas, Eetzi Productions ja StuntFreaksTeam ovat Tupla Energy Companyn jäseniä ja heidän videoistaan riittää ihmeteltävää kaikenikäisille.

Lisää huikeita pätkiä osoitteesta: www.youtube.com/user/tuplavideo

Matt Diaz on vielä nuori mies, 22-vuotias. Mutta paljon on ehtinyt jo tapahtua. Vielä kuusi vuotta sitten hän nimittäin painoi 225 kg. Nyt enää 122 kg. Painonpudotus muutti kaiken, myös hänen ulkonäössään.

Matt toivoo ihmisten rakastavan kehoaan sellaisena kuin se on. Hän koki, ettei voi puhua tällaisesta aiheesta, jos ei itse kykene olemaan sinut oman kroppansa kanssa. Niinpä Matt päätti paljastaa julkisesti, miten laihtuminen muutti hänen kehoaan. Hetki on niin tunteellinen, ettei hän voinut välttyä kyyneliltä.

Facebook-sivullaan Matt kertoo saaneensa lahjoituksia iholeikkausta varten jo 50 000 dollaria eli noin 45 000 euroa.

Pentutehtaalta pelastetulla Coconut-koiralla on ollut rankka menneisyys. Se on asunut koko elämänsä pienessä ja likaisessa häkissä, jossa se ei ole saanut minkäänlaista rakastavaa huomiota. Kun Coconut pelastettiin, se oli pelokas ja paniikissa oleva koira, joka pelkäsi ihmisiä ja heidän kosketusta.

ASPCA on järjestö, joka auttaa laiminlyötyjä, hylättyjä tai muuten huonossa kunnossa olevia eläimiä. Järjestössä työskentelevä Kristen Collins oli mukana Coconutin kuntoutuksessa. Vaikka hän on tehnyt paljon töitä pelokkaiden koirien parissa, hän oli silti hieman epävarma, tulisiko Coconutista enää sopivaa perheenjäsentä kenellekään.

Koiralle opetettiin pikkuhiljaa, että myös hyviä ihmisiä on olemassa. Sille yritettiin näyttää, että järjestössä olevat ihmiset haluavat auttaa. Yksinkertaisilla asioilla, kuten antamalla ruokaa kädestä, koiran luottamus alkoi kasvaa.

Kuuden viikon kuntoutuksen jälkeen Coconutia ei ole tunnistaa samaksi koiraksi. On uskomatonta, kuinka pelokkaasta koirasta voi tulla niin lyhyessä ajassa rapsutuksia rakastava veijari. Järjestön ansiosta se oppi nauttimaan elämästä ja ihmisistä, sekä se sai loppuelämän kodin itselleen.

Tämä taide tekee tehtävänsä. Vaikka netti on nykyään täynnä kaikkea mahdollista eikä mikään tunnu yllättävän, nämä kuvat oikeasti pysäyttävät hetkeksi.

Espanjalaisen taiteilijan Luis Quilesin kuvitukset herättävät ehdottomasti keskustelua. Ne näyttävät nyky-yhteiskunnasta hieman erilaisen puolen. Katso vaikka itse.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Lähde: Gunsmithcat / Facebook

Via So Bad So Good

Evästevalinnat