Kirkkonummen kuvataidekoulussa oltiin eräänä tiistaina luovalla tuulella. Lapset keksivät hypätä rullalautojen päälle ja piirtää jättimäisille papereille jännittäviä kuvioita. Katso videolta, kuinka helppoa ja hauskaa voi taiteen luominen voi olla!

Älypuhelinten kuorissa nähty ruusukulta inspiroi myös kampaajia kaikkialla maailmassa. Trendikkään farkkutukan jälkeen hiuksia värjätään nyt herkän vaaleanpunertaviksi. Kokeile vaikka jo seuraavalla kampaajakäynnilläsi tätä romanttista värimallia ja heittäydy oman elämäsi prinsessaksi!

1.

 

2.

A photo posted by @moniquecarter57 on

 

3.

A photo posted by Heidi Krimple (@hairbyheids) on

 

4.

 

5.

A photo posted by Blondr. (@blondr.app) on

 

6.

A photo posted by Teddy (@touchofteddy) on

7.

A photo posted by .?Eirini Louizou (@irenelouiz) on

8.

A photo posted by Sewing Sasha (@sewingsasha) on

9.

A photo posted by @eluxuree on

10.

A photo posted by Heli Sjölund (@helisjolund) on

Joka vuosi koirashaikara Klepetan lähtee elokuussa matkalle Etelä-Afrikkaan, mutta tämän puoliso Malena jää kotiin odottamaan.

Metsästäjän hyökkäys rikkoi Malenan siivet yli kaksi vuosikymmentä sitten. Sen jälkeen se ei ole pystynyt lentämään kumppaninsa kanssa 13 000 kilometrin matkaa Etelä-Afrikkaan, vaan on pysytellyt vaatimattomassa pesässään Kroatiassa syksyjen ja talvien ylitse.

Klepetan on palannut Malenan luokse jo 15 vuoden ajan ja ne ovat saaneet yhdessä yli 40 poikasta. Ollessaan Kroatiassa ne viettävät kaiken aikansa yhdessä.

Lähde: The Dodo

Ihminen tuntee usein olonsa pieneksi silloin, kun luonto näyttää voimansa. Valtavat tulivuorenpurkaukset, raekuurot, ukkosmyrskyt ja muut luonnonilmiöt saavat meidät kunnioittamaan luontoa.

Videolla mies ottaa kameransa esiin, kun hän huomaa myrskyn olevan alkamaisillaan. Valtavat rakeet alkavat moukaroida maata ja uima-allasta.

Toivottavasti miehen kotivakuutus oli kunnossa ja onneksi hän ei sattunut olemaan ulkona.

Tätä ponia ei kiinnostanut laukka taikka ravi. Saavuttuaan mutalammikolle se testasi liejua kaviollaan kerran tai kaksi, kunnes rojahti koko ponin painollaan mutaan leikkimään. Valitettavasti se unohti pienen ratsastajansa!

Onneksi selässä ollut tyttö ei näyttänyt pelästyvän, vaan nauroi poninsa mukana. Koirakin liittyi mukaan hauskanpitoon!

Lähde: The Dodo