Vlogaaja Timo ”Wilderness” Korpi teki Suomen työ- ja elinkeinoministeriölle videon, joka kehottaa lähimatkailuun. Video on osa WTF – Welcome To Finland -sarjaa. Korpi on matkustanut ympäri Suomea muutaman vuoden ajan ja rakkaus kotimaan erikoisuuksiin näkyy.

Korpi kuvaa perinteisellä tunnelmointityylillä sitä, miten ystävyys alkaa pienistä seikkailuista ja kuinka naapurin tapaaminen voi johtaa upeisiin keskusteluihin. Matkusta lähiöön, hyppää tielle tuntemattomalle ja ota selvää uusista harrastuksista.

Minne sinä matkustaisit?

Erilaiset jongleeraustemput ovat tuttuja monille, mutta kuinka usein näkee tällaista taikuutta yhdistettynä yksinkertaisiin lasipalloihin? Japanissa nähdyssä talent-kilpailussa eräs osallistuja päätti näyttää, miten hypnotisoidaan tuomaristo ihastuksesta. Ihmiset ovat hämmästyneitä hänen lahjakkuudestaan!

Katso ja ihastu!

Itävaltalainen Ernestine Stollberg poseeraa valokuvissa kuin ammattilainen. 95-vuotias nainen käy lähes päivittäin lähivaatekaupassaan ja sen omistaja huomasi Stollbergin mallikyvyt heidän tutustuttuaan paremmin.

“Kun laitan jotakin eleganttia hänen päällensä, hän ottaa heti elegantin asennon. Jos laitan hänen ylleen jotakin siistiä, hän ottaa sen haltuun saman tien. Minun ei tarvitse edes sanoa mitään”, liikkeen omistaja Markus Strasser kertoo Voguelle.

Strasser pukee Stollbergin vaatteisiin, jotka eivät soveltuisi välttämättä kadulla käytettäväksi, mutta näyttävät upeilta valokuvissa. Stollbergille mallintyöt eivät ole uusi juttu, sillä 30-luvulla hän oli osa tanssirevyyryhmää ja sen myötä kameran eteen hyppääminen tuntui luontevalta.

En pystyisi edes kuvittelemaan itseäni lavalle, miljoona yleisön eteen. Onneksi minun ei tarvitsekaan tehdä niin, kun on olemassa ihmisiä, kuten Anna Christine.

Anna Christine on ikäisekseen poikkeuksellisen lahjakas laulaja, jonka ääni on suorastaan uskomattoman kypsä.

Vuonna 2013 Anna kiipesi ”America’s Got Talent” -shown lavalle ja jätti yleisön sanattomaksi — niin myös minut.

Ota hyvä asento ja kuuntele esitys.

Lapsena syntymäpäivä oli päivä, jota saatettiin odottaa kuumeisesti jopa kuukausien ajan. Kutsukorttien vieminen kouluun oli mukavaa ja hetken kuluttua järjestettäisiin synttärijuhlat, joissa parhaat kaverit ovat mukana… Mutta mitä jos kukaan kutsutuista ei saapuisikaan?

9-vuotiaan Geraldin syntymäpäiville ei saapunut yhtäkään ystävää. Kaikki 30 luokkatoveria olivat saaneet kutsun ja heistä 12 oli vastannut tulevansa juhliin, kaikki jättivät kuitenkin tulematta.

Poika oli luonnollisesti surun murtamana ja isoäidin oli pakko yrittää keksiä tilanteeseen ratkaisua. Hän päätti tehdä tilapäivityksen Facebookiin, joka tulisi tekemään pojan syntymäpäivästä unohtumattoman. Tilapäivitys lähti leviämään kulovalkean tavoin ja Gerald sai kotiinsa satoja kortteja tuntemattomilta ihmisiltä.

Jaa tämä tarina, mikäli liikutuit!