Kädet ilmaan, kuinka moni on kuullut heiton: ”Ylös, ulos ja lenkille!” Kaikkein vaikein tuossa sanakolmikossa taitaa olla toteuttaa tuo ensimmäinen kohta. Ylös.

Joka tapauksessa, tällä treenivideolla näkyy, mitä se käytännössä voi olla. Siis liikunta ja ulkoilu. Painona ja vastuksena toimii oma keho (tai kaverin) ja kaikki treeni tapahtuu raittiissa ilmassa. Tuossa on vähän haastetta meille kaikille.

Eilen uutisoimme miesten uusista ja erikoisista minimaalisista uimahousuista. Tässä on toisella tavalla erikoinen uima-asu. Nimittäin rinnan näköiset bikinit.

Bikinit suunnitteli Robyn Graves ja Michelle Lytle. Tarkoituksena on vapauttaa seksuaaliset mielikuvat naisten nänneistä, jotta naisetkin voivat tepastella ihan rauhassa yläosattomissa niin kuin miehetkin. Jokaisesta myydystä bikinistä menee 5 $ rintasyöpätutkimukseen.

Jos nainen ei kehtaa olla yläosattomissa, hän voi silti ns. vapauttaa rintansa tämän uima-asun avulla.

Bikineitä saa myös eri väreissä!

Via: Daily Mail

Siinä on erikoinen ystäväkaksikko – kissa ja kani. Sen lisäksi, että kaverukset näyttävät hengailevan yhdessä, ne liikkuvat tienvarressa kuin ammattilaiset konsanaan. Kanikaan ei lähde säntäilemään jännittyneenä pusikoihin. Se selkeästi luottaa ystäväänsä. Yhdessä mennään, yhdessä tullaan.

Pusseissa ja purkeissa kaupanhyllyille tuleva ruoka – mausteet, pähkinät, pavut, hedelmät ynnä muu – saattaa kasvaa tavalla, mikä ei heti ensimmäisenä tule mieleen. Tähän on koottu 10 erilaista faktaa arkipäivän ruokalajikkeista, joiden kasvuhistoria voi yllättää.

1.

Maapähkinä kasvaa maan alla. Palko sisältää 1-3 pähkinää.

2.

Cashew-pähkinä, tai oikeastaan siemen, kasvaa puussa, jonka nimi on munuaispuu. Kuvassa kasvin keltainen osa on niin sanottu valehedelmä, jonka päässä siemen roikkuu kovan kuoren sisällä.

3.

Kiivi kasvaa samanlaisissa köynnöksissä kuin viinirypäleet.

4.

Kahvipapu kasvaa punaisten kahvimarjojen sisällä. Yhden marjan sisällä on yleensä kaksi papua.

5.

Kanelitangot raaputetaan irti kanelipuun kuoresta.

6.

Latva-artisokka on kasvin kukkanuppu.

7.

Vanilja on orkidealajiin kuuluva kasvi. Kasvin siemenkotia käytetään mausteena.

8.

Riisi on heinää.

9.

Pinjansiemenet kasvavat havupuussa, joiden kävyistä siemenet saadaan. Käpy kypsyy hitaasti, 3 vuotta.

10.

Ananas ei kasva puussa. Se on kasvi.

Lähde: Imgur

Jos olet väsäämässä kesäistä salaattia ja haluat pilkkoa mukaan viinirypäleitä, tässä on oiva keinoa tehdä se nopeasti ja helposti. Pese rypäleet, aseta ne lautaselle, laita päälle toinen samankokoinen lautanen ja leikkaa sitten terävällä veitsellä kaikki kahtia yhdellä kertaa. Tosi näppärää!