Muumit kuuluvat monen suomalaisen lapsuuteen ja nyt internetissä leviää villitys, jossa piirretään muumeja ulkomuistista. Ilmiö on lähtöisin mistäs muualtakaan, kuin Japanista, mutta siitä tuli nopeasti suosittu Twitterissä. Katso tästä yhdeksäntoista kuvaa ja kokeile itse, muistatko miltä muumi näyttää.

 

Yhdysvaltalainen voimistelija Kacy Catanzaro on erittäin kovassa kunnossa ja tämä video todistaa sen täydellisesti. Hän etenee läpi pitkän ja haastavan esteradan, johon sisältyy leuanvetoa ja muita vaikeita, paljon voimaa vaativia temppuja. Lopulta hän pääsee maaliin alle kymmenessä minuutissa, eikä näytä edes kovin hengästyneeltä.

”Takapihantiedemies” päätti kokeilla, mitä tapahtuu, kun hän kaataa sulaa alumiinia akvaarioon, joka on täytetty vedellä ja vesikuulilla. Vesikuulat ovat aluksi pieniä, mutta kun niiden päälle kaataa vettä, niin ne muuttuvat marmorikuulan kokoisiksi palloiksi.

Nestemäisen alumiinin valuessa kohti akvaarion pohjaa syntyy upea veistos, joka kelpaa loistavasti esimerkiksi sisustamiseen. Temppua ei kuitenkaan kannata kokeilla kotona, sillä alumiinin sulamispiste on noin 660 celsiusastetta.

16-vuotias Dimitra Milan on ikäisekseen uskomattoman lahjakas taiteilija, joka muuttaa mielikuvituksessaan pyörivät asiat upeiksi maalauksiksi. Milan on syntynyt todella luovaan perheeseen, sillä hänen molemmat vanhempansa ovat taiteilijoita. Tämän seurauksena tyttö on piirtänyt pienestä pitäen enemmän ja enemmän.

Ahkeran harjoittelun tuloksen huomaa hyvin näitä mielettömän kauniita kuvia katsoessa. Voit seurata Dimitraa Facebookissa ja Instagramissa, jotta saat nähdä upeaa taidetta päivittäin.

13

12

11

9

7

6

5

4

3

2

1
8
10

Kuvat: Facebook & Instagram

Via: BoredPanda

Hedelmien kuoriminen voi olla joskus varsinaista piinaa ja välillä sitä miettii, pitäisikö koko omena popsia kuorineen. Tästä löydät kymmenen erilaista ruoka-ainesta ja vinkit niiden kuorimiseen hieman luovemmalla tavalla, kuin perinteisesti.

 

1. Mansikka

Työnnä pilli mansikan läpi ja saat poistettua sen kannan kätevästi.

Lähde

 

 2. Mandariini

Vain kolme viiltoa riittää.


Lähde

 

 3. Granaattiomena

Kopauta granaattiomenan puolikasta puisella lusikalla, niin et menetä sen mehuja.


Lähde

 

 4. Peruna

Tee viilto perunan ympäri, keitä se ja huuhtele kylmällä vedellä.


Lähde

 

 5. Appelsiini

Käytä lusikkaa kuoriessasi appelsiinia, niin sen mehut eivät roisku päällesi.


Lähde

 

 6. Banaani

Purista ja vedä banaanin päädystä.


Lähde

 

 7. Kananmuna

Kuori kananmunaa vähän molemmista päistä ja puhalla.


Lähde

 

 8. Avokado

Käytä lasin reunaa saadaksesi kaiken herkun talteen.


Lähde

 

 9. Kiivi

Toimii myös kiiveille.

kuori6
Lähde

 

 10. Mango

Ja mangoille!

kuori5
Lähde

Lähde: Bright Side