Tiesitkö, että hirvet ovat taitavia uimareita? Purjelautailevat suomalaiset kuvasivat hienon videon tästä majesteettisesta eläimestä, joka polski vetistä reittiään päämääräänsä kohti. Hirveen hauskaa!

Puolalainen valokuvaaja Magda Wasiczek on kehittänyt ainutlaatuisen tyylin, jolla valokuvata luontoäidin luomia hyönteisiä ja muita pieniä ihmeitä. Virittäydy maagisiin kesätunnelmiin näiden otosten kautta.

1.Unikko tuulessa


 

2.

3.


 

4.

5.


 

6.

7.


 

8. Kehtolaulu

9. Kylmä aamu

10. Ballerinat

11.

Sir Hodge Huffington on 3-vuotias kääpiösiili, joka on saanut paljon huomiota suloisen olemuksensa vuoksi. Sillä on näkyvissä tietyssä kulmassa pienet vampyyrimaiset torahampaat. Huffington on adoptoitu, sillä sen edellinen omistaja kohteli sitä huonosti. Ystävät kutsuvat sitä Huffiksi.

1.

 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Lähde: Buzzfeed

Viime vuonna valokuvaaja Alice Childs adoptoi puolisonsa kanssa 8-vuotiaan Olive-possun. Heillä oli jo alkujaan aikamoinen eläintarha; kanoja, vuohia ja kolme koiraa. Pieni Olive-minipossu löysi pian yhteisen sävelen perheen koirien kanssa. Nykyään se käyttäytyy aivan kuin koira; torkkuu, jahtaa ja leikkii päivät pitkät.


 

Olive myös haukkuu, jos joku yrittää syödä sen lounaan.

 

Voisi kuvitella, että nämä kuvat ovat sadusta, mutta ne ovat hetkiä ihan oikeasta todellisuudesta.

 


 

Koko kopla koossa!

 

 

Pus pus!

 


 

Saisimmeko herkkuja?

 

Kävelyllä omistajan kanssa!

 


 

Olive-possun koiruudet eivät eroa muiden kuonokkaiden touhuista.

 


Käynnistä video napauttamalla kuvaa.

Lepo on tärkeää pitkien leikkien jälkeen.

 

Musiikki on tärkeää ihmisille ja näköjään myös eläimillekin. Tämä koira tykkää kuunnella omistajansa kitaransoittoa. Jopa niin paljon, että sen hymy hyytyy joka kerta, kun musiikki lakkaa.