Suomalainen yhtye nimeltä Steve’n’Seagulls julkaisi Youtubeen muutama viikko sitten upean cover -version Iron Maidenin The Trooper -kappaleesta.

Soittimet videolla ovat hieman erilaiset kuin alkuperäisessä versiossa, mutta maailmalla video on noteerattu jo melko laajasti, sillä se kerännyt huimat 800 tuhatta katselukertaa!

Bändin Facebook sivuille pääset tästä linkistä!

Kaikesta hauskanpidosta ei aina tarvitse maksaa, mikäli ideoita ja toteuttamisen halua riittää. Videolla näet Yhdysvalloista kotoisin olevia nuorukaisia, jotka lähtivät Utahiin pitämään hauskaa ja kuvaamaan upeaa videopätkää.

Tällaiseen vesiliukumäkeen ei varmasti törmää vesipuistoissa ja mikä parasta koko huvi oli ainakin lähes ilmaista!

Wallace-pitbullille diagnosoitiin koirille tyypillinen, nopeasti etenevä syöpä (hemangiosarcoma). Eläinlääkäri antoi Wallacelle elinaikaa kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen. Mutta koska Wallace oli taistelija ja selviytyjä, se eli onnellista elämää paljon pidempää, mitä ennuste kertoi.

Tämä video kuvattiin seitsemän kuukautta diagnoosin jälkeen, kun koira täytti huikeat 11 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Wallace sai herkkuja ja iiiiison paketin…

Tällä lyhyellä videolla kulminoituu kissan olemus. Nainen päätti kuvata itseään joogaamassa, mutta kissalla oli toiset suunnitelmat. Joogaaminen ei tätä kaveria kiinnosta yhtään, mutta kamera – se on liikaa.

Tässäpä on suloinen video perheenlisäyksen saapumisesta kotiin. Kotiin, jossa uutta parasta ystäväänsä odottelee innostunut ja jännittynyt nallekarhu-pehmolelu. Ensin se huomaa positiivisen raskaustestin, sitten uuden häkkisängyn. Pian kotiin saapuu se, jota on odoteltu pitkään. Nalle kömpii ystävänsä kainaloon.