Eilen jopa Etelä-Suomessa asti pääsi ihastelemaan revontulia. Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja vaihtelevista kuvioista yötaivaalla. Revontulet aiheutuvat aurinkotuulen varattujen hiukkasten osumisesta Maan ilmakehään.

Kuopion Humalajoella otetut kuvat on valokuvannut Juuso Hämäläinen.

Gordon Ramsay lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja parhaisiin kokkeihin ja hän on myös tuttu kasvo telkkarista. Mies tunnetaan Surkeat kuppilat kuntoon, sekä  Hells Kitchen tv-sarjoista, joissa hän esittää erittäin tunteetonta ja kovaa kaveria.

Tällä videolla Gordon esittelee leikkaustaitojaan vastapuolella kokkaavalle naiselle ja puhuu hänelle leikatessaan useita siivuja sekunnissa.

The Bizarre History of the Vibrator: From Cleopatra's Angry Bees to Steam-Powered Dildos

Uskoitko, että maailman ensimmäisen vibraattorin kehittäjä olisi ollut Egyptin kuningatar Cleopatra? Cleopatra oli ilmeisesti täyttänyt sisältä tyhjänä olevan kalebassin vihaisilla mehiläisillä, jotka antoivat vibraattorille sille ominaisen värinän. Cleopatrakin tarvitsi mielihyvän tunteita, sillä suuren kansan johtaminen oli raskasta puuhaa.

Aikojen saatossa on kehitetty myös muita kummallisia seksileluja, kuten höyryllä toimivia vibraattoreita.

(Kuvassa kalebassi)

Lähde: http://gizmodo.com

Valokuvaaminen on erittäin hauska harrastus varsinkin, kun paikalla sattuu olemaan juuri oikeaan aikaan. Oikeaa hetkeä saattaa joskus joutua odottamaan erittäin kauan, kun taas välillä kamera saattaa räpsähtää melkein heti oikeaan aikaan.

Tässä on uusimpia ja parhaimpia juuri oikeaan aikaan otettuja otoksia:


Kuvien lähde: http://imgur.com

Jättisuosiossa kylpevä Rihanna ei Instagramissa ujostele. Tähti sai jopa hetki sitten varoituksen palvelun ylläpidolta liian paljastavien kuvien takia.

 

Kuvat: Instagram