Photoshop-aikakaudella ei voi luottaa edes omiin silmiinsä. Nyt Espanjan Vogue on tehnyt itsestään naurunalaisen julkaisemalla hieman kehnosti muokatun valokuvan supermalli Karlie Klossista.

Mallin vasemmasa kädessä on kaksi kainaloa.


Nettiin ladataan päivittäin tuhansia videoita, joissa pomputellaan ja tehdään temppuja jalkapallolla. Tämä kaveri taitaa kuitenkin viedä kaikista pisimmän korren. SpinalColumn5 latasi tämän videon nettiin, jossa nuori mies suorittää käsittämättömiltä tuntuvia temppuja jalkapallolla.

Nämä ovat temput ovat vaatineet vuosien harjoittelua ja lahjakkuutta täytyy myös löytyä.


Monet miehet sanovat naisien olevan huonoja kuskeja. Tälläistä käsitystä ei voi kuitenkaan yleistää, sillä huonoja kuskeja löytyy sukupuoleen katsomatta.

Tälle videolle on kuitenkin koottu hauskoja mokia, joita naiset ovat tehneet auton ratissa.


TheShideh8 niminen käyttäjä latasi videopalvelu Youtubeen hauskan videon, jossa he tekevät kaverilleen pilan suihkussa.

Pojan pestessä hiuksia hänen kaverinsa käy aina lisäämässä hiuksiin shampoota. Poika on erittäin ihmeissään ja pyytä apua kavereiltaan, sillä hän luulee shampoon jääneen hänen hiuksiinsa lopullisesti.

The Leap niminen laite on nimensä mukaisesti loikkaus tulevaisuuteen, laite on suuniteltu korvaamaan tietokoneiden hiiret. Leap mahdollistaa tietokoneen ohjaamisen pitämällä sormia ilmassa.

Laitteella pystyt tekemään monenlaisia asioita, kuten kirjoittaa heiluttamalla kynää ilmassa, tai pelaamaan Angry Birdsiä.