Elämän yksi ehkä tavallisimmista ja luonnollisimmista, mutta samaan aikaan ihmeellisimmistä asioista, on uuden pienen ihmisen syntymä. Siinä on jotain niin kaunista ja herkkää, että yhdessäkään kielessä maapallon päällä ei tunnu olevan sanoja kuvaamaan tuota tapahtumaa. Lapsen syntymä koskettaa koko perhettä, kuten eräs neljävuotias isoveli sen totesi saatuaan pikkuveljen: ”Mulle on syntynyt ensimmäinen ystävä.”

Oheisella videolla näkyy upeasti animoituna hedelmöittyminen, raskaus ja syntymä.

Leijonat ovat monien ihmisten lempieläimiä niiden majesteettisen ulkonäkönsä vuoksi. Kyseinen laji on tänä päivänä uhanalainen ja sitä tavataan pääosin Afrikan savanneilla ja pieninä määrinä Intiassa. Leijonat tappavat harvoin ihmisiä, koska niiden pääosalliseen ravintoon kuuluvat muut nisäkkäät. On kuitenkin tapauksia, jossa leijonat ovat päässeet ihmislihan makuun ja tämän seurauksena tappaneet niitä ravinnon vuoksi.

Videolla näet leijonapariskunnan, joka on ystävystynyt miehen kanssa. He painivat ja pitävät hauskaa yhdessä ainakin toistaiseksi. Miehen täytyy kuitenkin olla varovainen, sillä pienikin liike joka saa leijonat ärsyyntymään voi koitua kohtalokkaaksi.

Korkokengät näyttävät naisen päällä erittäin seksikkäiltä, mikäli nainen osaa kävellä niillä oikein. Vinoon astuessa nilkat ovat kovilla, kun koko paino keskittyy niiden päälle.

Korkokengillä kävelyn taitaville naisille täytyy nostaa hattua, vaikka välillä jotkin tilanteet näyttävätkin hassuilta.

Eläimet haluavat huomiota omistajiltaan, jota on kuitenkin välillä vaikea saada kun ihmiset istuvat vain tietokoneen ja television ääressä. Videolla esiintyvä kissa oli päättänyt estää omistajaansa menemästä tietokoneelle.

Miehen laittaessa käden lähelle tietokonetta kissa työnsi käden pois ja maukaisi hassun kuuloisesti.

*Emme suosittele videota herkimmille katsojille!

Extreme-lajien harrastaminen sopii ihmisille, jotka pitävät riskien ottamisesta.  Hurjaa temppua toteuttaessa keho vapauttaa runsaasti mielihyvän tunnetta, mutta vaarana on myös että temppu epäonnistuu.

Videolla näet epäonnistuneen hypyn korkealta kalliolta suoraan veteen. Miehen osuessa veteen kuuluu kova pamaus ja on varmaa, että seuraukset ovat vakavat.