Monille ihmisille aamukahvi on asia, joka pistää päivän käyntiin. Korealainen suunnittelija Jang Woo-Seok on luonut nämä pusuhuulten muotoiset kahvimukit, jotka ovat keränneet huiman suosion Koreassa.

Nousitko väärällä jalalla sängystä?

Ei hätää, sillä muutama pusu kahvikupposen kera muuttaa varmasti päivän parempaan suuntaan.

Mukeja on saatavilla erivärisinä.

”Mmm… nam… pus pus”

Maistuisiko sinullekin?

Kuvat: behance.net

Via: BoredPanda

Kissoilla on maine, joka usein johtaa siihen, että niitä sanotaan itsekkäiksi ja kylmiksi. Kaikki kissat kuitenkin etsivät vain rakkautta ja huomiota samalla tavalla kuin muutkin eläimet.

Ville-kissa asuu ruotsissa ja se on paras kaveri omistajansa Fredrikin kanssa. ”Ville on melkein kuin koira. Jos heitän sille jotain se noutaa esineen ja tuo sen takaisin minulle.”

Philo-kissa ei pitänyt uudesta ovestaan, vaikka sen omistaja käytti oven asentamiseen yli puoli tuntia, jotta kissa pääsisi kulkemaan sisälle ja ulos milloin sitä huvittaa.

Mies ei kuitenkaan ollut tietoinen, että kissa osaa avata oven ilman apua. Eläin ilmeisesti halusi osoittaa omistajalleen, että se ei mitään kissaovia tarvitse.

Tuhannet taiteilijat ovat kokeilleet, kuinka huumeet vaikuttavat muun muassa maalaamiseen ja piirtämiseen. Reddit-käyttäjä latasi nettiin taiteilijakaverinsa kuvia, joissa on piirretty LSD:n vaikutukset 9 tunnin aikana.

Jokaisen piirrustuksen tekemiseen käytettiin 15-45 minuuttia. Aluksi melko mitään sanomattomat värit muuttuvat valtaviksi värimyrskyiksi ja erityisesti pirteät sävyt astuivat mukaan kuvioihin.

 

1. 15 minuuttia LSD:n ottamisesta

2. 45 minuuttia

3. 1 tunti 45 minuuttia

4. 2 tuntia 15 minuuttia

5. 3 tuntia 30 minuuttia

6. 4 tuntia 45 minuuttia

7. 6 tuntia

8. 6 tuntia 45 minuuttia

9. 8 tuntia

10. 8 tuntia 45 minuuttia

11. 9 tuntia 30 minuuttia

Kuvat: imgur

Via: Reddit

Japanilainen taiteilija Shinji Nakaba kaivertaa helmistä kauniita koruja, joissa teemana ovat pääkallot. Hän on kaivertanut koruja jo vuodesta 1974 ja aikojen saatossa taiteilijan taidot ovat hiutuneet timanttisiksi.

Kaivertaminen vaatii todellista tarkkuutta, sillä helmet ovat halkaisijaltaan vain senttien paksuisia. Ihmiset käyttävät koruja muun muassa hautajaisissa ja muissa surua ja kuolemaa edustavissa tapahtumissa.

Tässä kaiverrustyö on alkuvaiheessa.

Mallistosta on saatavilla muun muassa sormuksia.

Ja sormuksia.

Koruja käytetään paljon hautajaisissa ja niistä saatavilla on myös versioita, joita voi kiinnittää paitaan.

Vasemmassa kuvassa on luonnostelma pääkallosta.

Helmien värien ja muotojen ansiosta jokainen pääkallo on omalla tavallaan ainutlaatuinen.

Kuvat: work.s-nakaba.com

Via: BoredPanda