Koko ei aina ratkaise tappeluiden voittajaa, sillä sisulla ja vahvalla itsetunnolla pääsee usein pitkälle. Me kaikki tiedämme, kuinka äidit suojelevat jälkipolveaan tiukan paikan tullen. Ei ole olemassa sellaista vastustajaa, jonka annettaisiin satuttaa omia lapsia.

Videolla näemme, kuinka suuri koira huomaa katukivetyksen vieressä pienen kissanpennun. Koira päättää tämän jälkeen ottaa kissanpennun suuhunsa, jolloin vihainen äitikissa puuttuu peliin.

Koira joutuu katumaan tekoaan välittömästi ja se luikkii omistajansa kanssa karkuun.

Ontariolainen eläinten suojakoti Etobicoke Humane Society sai kokea ihanan yllätyksen huonekalujätti Ikealta. Ennen kissat nukkuivat kylmällä lattialla, mutta nyt Ikean lahjoituksen ansiosta ne saavat levätä pienissä nukensängyissä.

Suojakoti sai myös 300 dollaria talon eläinten hyvinvoinnin edistämiseen. Ikea ei varsinaisesti myy eläimiin liittyviä tuotteita, mutta uskolliset asiakkaat ovat tajunneet heidän Duktig-sarjan nukensänkyjen olevan täydellisiä karvaisille ystävilleen.

Lähde: Bored Panda

Koirat ovat pääasiallisesti äärimmäisen kilttejä eläimiä, mutta niidenkin sisällä piilee pimeä puoli, joka astuu esiin usein vasta silloin, kun omistaja ei ole kotona. Mies oli ihmetellyt, miksi hänen tavaransa olivat työpäivän jälkeen sekaisin erityisesti keittiössä. Mysteeri selvisi nopeasti sen jälkeen, kun hän oli asentanut piilokameran keittiöönsä.

Herkkuja rakastavalle koiralle oli iskenyt himo saada ruokaa keittiöstä. Valitettavasti omistaja oli kuitenkin piilottanut kaikki ruoat kaappeihin, jotta koira ei löytäisi niitä. Kekseliäs eläin ei kuitenkaan menettänyt toivoaan, sillä se käytti avukseen keittiön ruokatuoleja.

Eläimet eivät välttämättä ymmärrä, mitä suuri vihreä golfkenttä tarkoittaa. Ne näkevät sen oikeastaan suurena kenttänä, joka on täynnä herkullista ja vihreää ruohoa. Mikä parasta lähistöllä on myös ihmisiä, jotka pitävät pedot loitolla. Myös poikasista on helppo pitää huolta, kun vanhemmat voivat seurata niiden tekemistä helpommin.

Miehet yllättyivät, kun he olivat pelaamassa Golfia Australiassa sijaitsevalla golfkentällä. He joutuivat valitettavasti keskeyttämään pelinsä, kun valtava kengurulauma valtasi pelikentän. Tilanne ei sinänsä kuitenkaan ollut harmillinen, sillä näky oli omalla tavallaan suloinen ja vaikuttava.

Hienoa, että nämä ihmiset eivät häätäneet eläimiä pois kentältä, vaan antoivat niiden liikkua rauhassa!

Ihmisten ja eläinten välille voi ajan kuluessa kehittyä erittäin vahva ystävyysside, joka kestää läpi elämän. Tavallisin tällaisista on ehkä koiran ja ihmisen välinen ystävyys, mutta muitakin löytyy ja paljon! Aasit ovat meille kaikille hieman tuntemattomampia eläimiä — Tiedämme, miltä ne näyttävät ja kuulostavat, mutta niiden luonteesta on vaikea sanoa mitään.

Videolla tyttö seisoo aidan ulkopuolella ja odottelee kärsivällisesti ystäväänsä. Hetken kuluttua aidan takaa ilmestyy aasi, joka alkaa hirnua iloisesti. Kohtaamisen aikana on vaikea olla hymyilemättä, kun saamme todistaa aitoa ystävyyttä!