Elefantit ovat todella fiksuja eläimiä, jotka voivat muistinsa avulla löytää vettä jopa tuhansien kilometrien päästä. Norsuilla on todella vahva suojeluvaisto ja ne pitävät perheestään huolta koko elämänsä ajan.

Tällä videolla näemme erinomaisen esimerkin siitä mitä tapahtuu, kun norsu kokee tilanteen uhkaavaksi.

Viaton mies pyöräilee autotiellä, kun suuri norsu alkaa jahtaamaan häntä. Syy norsun aggressiiviselle käytökselle selviää kuitenkin nopeasti, sillä eläin haluaa pitää perheensä turvassa.

Lopulta tie on selvä ja norsuemo johtaa perheensä turvallisesti tien ylitse.

Kissat osaavat hypätä ja avata ovia, joskus ne käyvät jopa omatoimisesti vessanpöntöllä. Kissat eivät koskaan putoa selälleen ja ne ovat äärimmäisen notkeita sekä tasapainoisia eläimiä.

Mitä vielä? Ainiin unohdin mainita…

Kissat voivat toimia myös koko perheen herätyskellona, kuten tässä tapauksessa. Kissa saapuu joka aamu herättämään omistajansa noin 5 aikaan, mies kertoo Youtube -videolla.

Viekas ja älykäs kissa on keksinyt metodin, jonka avulla omistaja herää takuuvarmasti!

Koirilla on mahtava vaisto, jonka avulla ne pystyvät erottamaan oikean ja väärän toisistaan – tämä video on siitä erinomainen todiste.

Valvontakameralle tallentuneella videolla varas hiippailee naisen takana ja aikoo ryöstää hänen laukkunsa. Rikollinen ei kuitenkaan ota huomioon vieressä kävelevää “harmitonta” katukoiraa, joka ei aio katsoa sivusta, kun nainen joutuu ryöstön uhriksi.

Koira hyökkää varkaan kimppuun välittömästi, kun varas tarraa kiinni naisen laukusta.

Lopputuloksena voisi sanoa, että paha sai palkkansa!

 

Julkaissut Podgoricki vremeplov 23. marraskuuta 2017

Papukaijat ovat kielellisesti älykkäitä eläimiä, jotka voivat keskustella ihmisten kanssa yllättävän monipuolisesti. Papukaijat oppivat “puhumaan”, kun ne kuulevat omistajien äänen ja alkavat matkimaan sitä. On vaikea sanoa, ymmärtävätkö papukaijat sanojen merkityksen oikeasti, mutta ainakin äänenpainolla ja voimakkuudella on varmasti väliä.

Kaiken puhumisen lisäksi papukaijat näyttäisivät olevan myös lahjakkaita tanssijoita – tai ainakin tämä yksilö.

Voit katsoa videolta, kun lintu tanssii riverdancea eli perinteikästä irlantilaista tanssilajia.

Eläinten pennut ja poikaset ovat mielestäni suloisimpia maan päällä eläviä olentoja. Suloinen ulkonäkö ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ne olisivat avuttomia – monet villieläimet joutuvat syntymänsä jälkeen kävelemään jo ensimmäisten minuuttien aikana.

Ja sitten itse asiaan: orvoksi joutunut pupunpoikanen oltiin pelastettu lähes varmalta kuolemalta. Pupun pelastanut henkilö antoi poikaselle maitoa, jota se näyttäisi edelleen rakastavan suuresti. Mielestäni on ihanaa, että maailmassa on ihmisiä jotka auttavat heikommassa tilanteessa olevia henkilöitä ja eläimiä.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun pupu juo maitoa pienestä lääkeruiskusta.