Laastarin laittaminen on tuttua puuhaa erityisesti pienten lasten vanhemmille. Laastarit suojaavat vahingoittunutta ihoa ja parantavat haavan nopeammin.

Laastarit eivät kuitenkaan tahdo millään pysyä vilkkaiden lasten käsissä tai jaloissa. Tähän ongelmaan on olemassa kuitenkin ratkaisu, joka on todella simppeli.

Voit katsoa oheiselta videolta, kuinka saat laastarin pysymään paikoillaan huomattavasti paremmin.

Rytmitaju ja musiikillinen lahjakkuus ovat periytyviä – ja tämä video on yksi kiistaton todiste.

Bree Hadenhill on kahden lapsen äiti, hän on samalla myös äärimmäisen lahjakas tanssija. Musiikki ja tanssiminen ovatkin koko perheen harrastus, jonka parissa kuluu jopa useita tunteja viikossa.

Breen 2-vuotias tytär näyttäisi olevan jo nyt valmis tanssimaan suuren yleisön edessä.

Videolla näemme, kun Bree esittää koskettavan tanssiesityksen, joka saa ylistystä tuomaristolta. Yllätykset eivät lopu vielä kuitenkaan tähän, sillä seuraavaksi 2-vuotias tytär astelee lavalle ja tuo esitykseen oman panoksensa.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta:

Instrumentin soittaminen vaatii pitkäjänteisyyttä, kovaa harjoittelua ja ripauksen sävelkorvaa. Kaikilla ihmisillä näitä ominaisuuksia ei välttämättä ole, jonka seurauksena musiikkiharrastus alkaa ja päättyy lyhyeen. Ikinä ei kannata kuitenkin luovuttaa, sillä pienellä editoinnilla ja sinnikkyydellä voi saada aikaan esimerkiksi rumpukompin.

Tämä video ladattiin Youtubeen 11 vuotta sitten – minä näin sen ensimmäistä kertaa kuitenkin vasta nyt. Humoristinen video kertoo rumpalista, joka ei osannut soittaa lainkaan instrumenttiaan.

Mies kuitenkin keksi tavan, jolla hän onnistui luomaan hienon rumpukompin – en ihmettele lainkaan miksi tätä videota on katsottu yli 15 miljoonaa kertaa!

Joulu on kohta täällä ja on aika viettää laatuaikaa yhdessä rakkaiden perheenjäsenten kanssa. Mielestäni joulussa parasta on se, kun koko perhe kokoontuu saman katon alle.

Lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikko ovat herkullisia varsinkin kun jaksaa nähdä vauvaa ja valmistaa ne itse.

Sitten vuoroon astuvat lahjat, joiden eteen moni on nähnyt vaivaa jopa kuukausien ajan. Mielestäni lahjojen antaminen on parasta – mikään ei voita sitä tunnetta, kun minulle rakas henkilö hymyilee vuolaasti avatessaan pakettiaan.

Tällä videolla joulua perheensä kanssa juhlimassa ollut isoäiti avaa pakettinsa. Sen sisältä paljastuu yllätys, joka sulattaa mummon sydämen.

Videota katsoessa on vaikea olla herkistymättä!

Kykykilpailuissa nähdään usein laulajia, akrobaatteja ja ihmisiä, jotka ovat poikkeuksellisen lahjakkaita. Usein esityksen tapahtuvat myös suurissa ryhmissä, jolloin koreografia nousee tärkeimpään asemaan.

Tällä videolla näet seitsemän naista, jotka esittävät upean tanssiesityksen. Heillä on yllään hauskat asut, jotka toimivat merkittävässä asemassa optisen illuusion aikaansaamiseksi.

Täytyy sanoa, että pääni oli pyörällä jo ensimmäisten sekuntien jälkeen.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta: