Video on lyhyt, mutta siinä kulminoituu ihmisen ja koiran välisen ystävyyden syvin olemus.

Wiley-koira ei haluaisi lähteä isoäidin, hänen hoitajansa haudalta, vaan suree ikäväänsä pois. Suru on asia, joka vaatii aikaa parantuakseen. Sen tietää myös Wiley, sillä se toimii terapiakoirana sodasta palanneille sotilaille.

Tai sitten ei.

Näitä synnytysaiheisia kakkuja katsellessa strösselit, hillot, mansikat ja hyytelöt saavat uuden merkityksen eikä niitä voi katsoa enää koskaan samalla tavalla. Jos nämä 23 kakkua eivät jää vainoamaan painajaisiin, niin ei sitten mikään.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Nam!

Lähde: Cake Wrecks

Nyky-yhteiskunta vaatii tehokkuutta – vähän aikaa ja paljon tuloksia. Eikä siinä mitään, kyllähän niitä tuloksia syntyykin, mutta kysymys kuuluu, millaisia tuloksia.

Videolla lapsille annetaan piirustus, jota heidän täytyy jatkaa. Kymmenessä sekunnissa ratkaisu on se kaikkein helpoin ja yksinkertaisin. Kun heille antoi kymmenen minuuttia aikaa jatkaa samaa piirustusta, tulokset olivat aivan erilaiset. Tämä video on hyvä muistutus siitä, että luovuus tarvitsee aikaa. Joten elkää hättäilkö!

Laita kaikki syrjään hetkeksi, sillä tämä on näkemisen arvoinen suoritus. Uima-allasalueella järjestetään hotellin asukkaille steppijumppatunti. Muut ahertavat kutakuinkin niin kuin ohjaajakin, mutta yksi puurtaa muita enemmän. Tämä iloinen killikkamahainen kaveri nauttii pienissä uimahousuissaan suuresti tuosta liikuntatuokiosta. Lantio liikkuu paremmin kuin suurimmalla osalla universumin asukkaista ja rytmi on syvällä suonissa. Iloinen veijari!

Kerrassaan nerokas keksintö. Tällainen automaatti ilmestyi Istanbulin kaduille. Joka kerta, kun joku kierrättää muovipullon, automaatti tiputtaa ruokaa kulkukoirille. Laite ei aiheuta kustannuksia, sillä ruoka maksetaan pullorahoilla. Keksinnön voimin pyritään pitämään huolta kaupungin siisteydestä, kierrätyksestä ylipäätään sekä lukuisista kulkukoirista.