10-vuotias Hank-koira oli menehtynyt yön aikana tuntemattomasta syystä. Brutus suree veljensä poismenoa, eikä halua jättää tätä yksin. Brutus on mukana saattamassa Hankia viimeiselle matkalleen, eikä videota kuvaava omistajakaan voi välttyä kyyneliltä. Omistajan mukaan Brutus ei ole koskaan ennen surrut vastaavalla tavalla.

Tämä video on todiste siitä, että myös eläimet voivat tuntea surua, kipua ja tuskaa ihan samalla tavalla kuin me ihmiset.

 

Se näyttää melko hurjalta, mutta miehet selvästi tietävät, mitä he ovat tekemässä. Oikea ajoitus ja rytmi on tämän vasaroimisen kaiken A ja O. Tolppa sujahtaa maahan hetkessä, kun neljä miestä kaivaa lekansa esiin ja alkaa vasaroimaan.

Ashly Williams päätti osallistua The X Factor -kilpailuun kaksi vuotta sen jälkeen, kun hänen äitinsä kuoli. Ashly esittää koskettavan version Whitney Houstonin ”I will always love you” -kappaleesta. Yleisö ja tuomaristo alkoivat kyynelehtiä laulun aikana, sillä se oli todella koskettava ja herkkä.

Meissä jokaisessa asuu pieni perfektionisti. Tavalliset arkiset asiat, mihin törmäämme päivittäin, saattavat tuottaa yllättävän paljon mielihyvää. Tässä kuvakoosteessa kaikki asiat menevät täydellisesti ja sisällä piilevä perfektionisti huutaa onnesta.

1. Kun paketit osuvat täydellisesti yhteen.


Lähde

2. Kun kalenteri näyttää tyhjältä.


Lähde

3. Kenkien kärjet muodostavat ympyrän.


Lähde

4. Tekeekö mieli koskea?


Lähde

5. Kerran vuodessa aurinko osuu oikeaan kohtaan, jolloin se heijastaa maahan symbolin.


Lähde

6. Täydellistä.


Lähde

7. Joku järjesti murot hienosti.


Lähde

8. Tarkasti teroitettu lyijykynä.


Lähde

9. Täydellinen ajoitus.


Lähde

10. Kun lavuaari imee kaiken veden suoraan…


Lähde

11. … siis aivan suoraan!


Lähde

12. Kirjat istuvat täydellisesti hyllyyn.


Lähde

13. Ja samoin sipsit!


Lähde

14. Kuin tehdyt toisilleen.


Lähde

15. Maistuisiko kauniisti kuorittu kookospähkinä?


Lähde

16. Viimeiseen pisaraan asti.


Lähde

17. Täydellinen heitto.


Lähde

18. Täydellisesti ajoitettu kuva – meri peittelee naisen.


Lähde

19. Loistava ajoitus!


Lähde

Tämän tytön olemuksesta tai varsinkaan lauluäänestä ei todellakaan uskoisi, että hän on vasta 10-vuotias. Hän astelee itsevarmana pianonsa ääreen ja alkaa soittaa. Sitten, kun hän avaa suunsa ja alkaa laulaa, koko yleisön ja tuomariston suut loksahtavat auki. Eikä todellakaan mikään ihme – harvalla ammattilaulajallakaan on näin vahva ja kaunis ääni.

Anna Christine pääsi semifinaaleihin asti America’s Got Talent -kilpailussa.