Vuonna 2010 Zach Zeiler sairastui syöpään ollessaan vain 15-vuotias. Se muutti hänen elämänsä lopullisesti.

Zach oli ollut aina hyvin aktiivinen, urheilullinen sekä ahkera koulussa. Yhtäkkiä hänen voimansa riittikin vain sairaalan sängyllä makoiluun. Se oli Zachille kova paikka. Hän laihtui nopeasti 45 kilogrammaan.

Perheensä, ystäviensä sekä tyttöystävänsä tuen ansiosta Zach pysyi vahvana.

Zach kysyi ulos unelmiensa tyttöä Tara Hurleyta vain pari päivää ennen diagnoosia. He ovat olleet yhdessä siitä asti.

Syöpähoidot vei Zachin voimat. Se turhautti häntä.

Zachin veli Corey oli hänen suurena tukena.

Zach menetti painoaan nopeasti.

Sairaudesta huolimatta hän pysyi positiivisena. Zach halusi nousta ylös entistä vahvempana.

Hän alkoi purkamaan turhautumistaan ja vihaansa urheilun muodossa. Hän treenasi kaksi tuntia päivässä, vaikka syöpähoidot olivat vielä kesken. Sen lisäksi hän söi hurjia määriä ruokaa ja lisäravinteita.

Tahdonvoimalla ja sinnikkyydellä Zach treenasi itsensä huippukuntoon. Eikä siinä vielä kaikki.

Zach nimittäin selätti myös syövän.

Kuvat: Youtube

Tässä hän nyt on neljä vuotta myöhemmin, elämänsä kunnossa ja tyttöystävä rinnallaan. Sairaudesta ei ole enää tietoakaan.

Isä päätti yllättää tyttärensä tämän 3-vuotiassyntymäpäivän kunniaksi. Hän rakensi tytölle uuden sängyn. Eikä ihan mitä tahansa tavallista petiä vaan hauskan ja värikkään bussin. Ja tähän kaikkeen isältä meni vain 80 euroa.

Idea lähti siitä, kun isä sai nämä vanhat Volkswagenin osat ilmaiseksi.

20 euroa maksanut kerrossänky on tässä.

Sitten rakentaminen alkoikin.

Puskurin kiinnitys…

… ja seinätkin alkavat olla paikallaan.

Bussin ovi näyttää tältä.

Sitten maalia pintaan…

… ja valot päälle.

Bussin sisälle tulee toki ratti…

… ja riippumatto.

Sisällä on myös säilytystaskuja.

Tässä valmis sänky.

Ja vihdonkin omassa huoneessa!

Lähde: Imgur

Hozierin kappale Take me to Church on jo itsessään kaunis ja koskettava, mutta se nousee ihan eri sfääreihin, kun ukrainalainen balettitanssija Sergei Polunin tulkitsee sen tanssillaan. Katsoja ei saa irti silmiään miehen kehonliikkeistä, sen verran taitavasti hän osaa hypnotisoida yleisöään. Videon on ohjannut David LaChapelle.

Keskiviikkona Uuden-Seelannin yllä nähtiin upea valoshow, jonka uskotaan olleen meteoriitti. Uuden-Seelannin asukkaiden mukaan meteoriitti aiheuttu valtavan sokaisevan välähdyksen, jonka seurauksena kuului räjähdys. Rajumpien väitteiden mukaan myös talot tärisivät.

Valoilmiö näkyi ympäri maata pääosin valkoisena ja sinisenä aiheuttaen yliäänipamauksia.

Maailmasta löytyy surullisen paljon katueläimiä. Onneksi olemassa on kuitenkin lukemattomasti erilaisia järjestöjä, jotka auttavat näitä kodittomia raukkoja. Intiassa sijaitsevan Animal Aid Unlimitedin henkilökunta sai kiireellisen pelastustehtävän, kun heidän piti mennä auttamaan kadulla elävää sairasta sonnia.

Sonnista näki jo kauas, että se voi todella huonosti. Eikä todellakaan mikään ihme, sillä pelastajat poistivat sen mahalaukusta yli 20 kiloa muovia. Sonni oli joutunut syömään roskia ja ruoantähteitä koko elämänsä ajan, eikä niiden mukana tullut muovi sulanut mahalaukussa. Leikkaus oli kuitenkin helppo, ja kaikki muovi saatiin poistettua turvallisesti.

Tinguksi nimetty sonni oli kuin uudelleen syntynyt leikkauksen jälkeen. Vaikka leikkaushaava olikin arka ja kipeä, niin Tingusta paistoi silti onnellisuus ja uusi asenne elämään. Nyt sillä on helppo olla, kun sen elimistössä ei ole mitään sinne kuulumatonta.

Tingua ei suinkaan palautettu takaisin kadulle hortoilemaan, vaan se saa toipua rauhassa Animal Aid Unlimitedissa. Siellä se saa kunnon ruokaa, sekä paljon rakkautta ja huolenpitoa hoitohenkilökunnalta. Ja voi että, miten onnelliselta se näyttääkkään. Sitten kun Tingu on toipunut täysin leikkauksesta, sille etsitään loppuelämän koti.

Huomaathan, ettei video välttämättä sovi kaikista herkimmille katsojille.