Tämä tarina kertoo isän rakkaudesta.

Fred Evan, kahden tyttären isä, oli toipumassa keuhkosyövästä, kun hänellä havaittiin melanooma, jota ei voinut enää hoitaa. Elinaikaa Fredillä oli vain muutama kuukausi.

Viimeisenä toiveenaan Fred halusi yllättää naimattomat tyttärensä ja saattaa heidän alttarille, koska tiesi, ettei tule näkemään heidän hääpäiväänsä. Fred ehti toteuttaa tämän kauniin eleen ennen kuin siirtyi toiseen maailmaan heinäkuun 25. päivä 2013.

Nyt tyttäret voivat aina sanoa, että isä saattoi heidän vihkialttarille.

Pieni norsunpoikanen on mennyt uimaan kalliolla sijaitsevaan kuoppaan, joka on täynnä vettä, eikä pääse sieltä enää omin avuin ylös. Onneksi kuitenkin äitinorsu on valppaana. Se hyppää samaan vesialtaaseen ja työntää pienokaisensa ylös.

Äitit on ihania. Äitit on parhaita.

Useat koirat saavat joskus tuhoa aikaan omistajan ollessa poissa kotoaan. Tämä koira oli tehnyt jotain tuhmaa, ja sai nyt omistajaltaan toruja huonosta käytöksestään. Koira näytti kylläkin ymmärtävän virheensä ja olevan pahoillaan asiasta.

Tälle reppanalle ei kyllä voi olla vihainen, sillä sen surullisen näköiset kasvot ja luimussa olevat korvat saavat jokaisen ihmisen heltymään. Taustalla soiva musiikki sopii myös hyvin tunnelmaan!

Lontoolainen 39-vuotias Stephen Gilchrist Glover eli Steve-O, on brittiläinen rullalautailija ja televisioesiintyjä.

Jos koditonta miestä kohdeltaisiin väkivaltaisesti kadulla, niin tulisiko kukaan auttamaan? Steve-O halusi ottaa asiasta selvää, ja pukeutui itse kodittomaksi. Hänen ystävänsä tulivat esitykseen mukaan, ja menivät riepottelemaan kadulla asuvaa miestä. Kuinka moni loppujen lopuksi tuli apuun?

Aktian nuorena asiakkaana pankkiasiasi ovat hoidossa. Voit olla varma, että Aktiasta löytyy kaikki tarvittavat palvelut aina opintolainasta asuntosäästämiseen. Sinua kuunnellaan ja kaikki kysymyksesi ovat tärkeitä, sillä näin voimme paremmin auttaa sinua taloutesi hoidossa.

Nuorten kotivakuutus
Tarvitset kotivakuutuksen heti, kun muutat omaan kotiin, oli se sitten oma tai vuokrattu. Aktian Kotivakuutus maksaa vain 72 € vuodessa, eli alle 0,20 euroa/päivä. Jos teitä on kaksi, se maksaa vain 12 euroa enemmän vuodessa.