Euroopassa riehunut syysmyrsky sai aikaan pahoja tuhoja, mutta se alkaa onneksi pikku hiljaa nyt laantua. Suomeen myrsky ei iskenyt niin pahasti kuin esimerkiksi Britanniaan, Tanskaan ja Saksaan. Videolla voi nähdä, kuinka voimakas tuuli on pahimmillaan ollut, kun valtava kuusikerroksinen rakennusteline kaatuu maahan Tanskassa Kööpenhaminassa. Tällaista myrskyä ei ole Tanskassa nähty 11 vuoteen. Kukaan ei onneksi loukkaantunut.

Lapset rakastavat karkkeja ja jos jotain näille ihanille makeisille tapahtuu syntyy hurja meteli. Tällä kertaa vanhemmat päättivät olla ilkeitä ja huijata lapsiaan.

Iloisten lasten ilme muuttui hetkessä, kun tilanteen vakavuus tajuttiin. Osa vanhemmista sai myös kokea väkivaltaisia hyökkäyksiä.

Rakkaassa naapurimaassamme Venäjällä osataan poseeraaminen ammatti, sekä amatööripuolella. Tekemisen puutteen ollessa pahin hauskojen kuvien ottaminen ja lisääminen nettiin on erittäin hyvä tapa kerätä sekä positiivista, että negatiivista huomiota.

Tässä koosteessa on koottuna mitä omaperäisimpiä ja kekseliäimpiä poseerauksia, joita venäläiset ovat saaneet päähänsä.

Photoshoppia käytetään erittäin paljon mainoksissa, kun yritetään luoda ns. ”täydellistä” ihmistä. Valitettavaa on kuitenkin se, että kuluttajat ottavat vaikutteita näkemistään mainoksista, jonka seurauksena itsetunto kärsii.

Todellisuudessa mainoksissakaan kuvattavat neitokaiset ja miehet eivät ole todellakaan täydellisiä. Tämä video osoittaa hyvin kuinka tavallisen näköisestä naisesta muokataan tyrmäävän kaunis.

Monet naiset ja myös miehet näkevät erittäin suurta vaivaa ulkonäkönsä eteen. Joskus ratkaisut voivat olla jopa käsittämättömän kivuliaita vain sen vuoksi, että näyttäisi ”trendikkäältä”.

Tässä koosteessa näet korkokenkiä, joita et luultavasti laittaisi jalkaasi edes pahimmissa painajaisissasi.

Evästevalinnat