Ihmiset osaavat olla erittäin ihania, mutta myös tavattoman julmia ja muihin kohdistuva käytös saa yleensä vaikutteita siitä, kuinka ihmistä itseään on kohdeltu. Et voi antaa muille paljoa rakkautta, mikäli et ole koskaan sitä itse saanut.

Angel-koira oli epäonninen, kun se joutui perheeseen, jossa sen omistaja nälkiinnytti eläintä tahallisesti. Onneksi pelastustyöntekijät olivat saaneet ihmisiltä vihjeitä aliravitusta koirasta ajoissa, jotta se pystyttiin pelastamaan.

Katso alla olevasta videosta, miltä koira näyttää ennen ja jälkeen:

Perheen kanssa tehdyt matkat ovat usein niistä kaikista parhaimpia, vaikka välillä tuntuisikin siltä, että ”oma suku on pahin.” Mies päätti viedä koiransa hiekkarannalle temmeltävään kokonaisen päivän ajaksi. Niinpä hän lastasi peräkonttinsa koirilla ja lähti ajamaan kohti hiekkarantaa.

Eläinten reaktio on ihana, kun ne pääsevät temmeltämään ja leikkimään vapaina.

Ihmisten hajuaisti ei ole edes verrattavissa koirien hajuaistiin, sillä kyseiset eläimet haistavat pienimmätkin vivahteet, joista ihmisillä ei ole kirjaimellisesti hajuakaan. Josh Kennet työskentelee mehiläistarhassa koiransa kanssa ja molemmilla on tärkeä rooli työpaikallaan.

Joshin koira pystyy haistamaan mehiläisten keskuudessa leviävän sairauden, joka nopeassa ajassa tappaa kaikki pesässä elävät hyönteiset. Koira pystyy kuitenkin huomaamaan sairauden tuottaman hajun ajoissa, jolloin tartunnan saaneet mehiläiset voidaan eristää ennen kuin tauti leviää.

Josh teetti koiralleen työasun, jonka seurauksena se ei saanut enää pistoksia mehiläisiltä. Ihmiset eivät tienneet koiran tärkeästä työstä ja suuttuivat, kun mies oli pukenut koiransa ”pelleasuun.”

Kaduille hylätyn puudelin turkki oli erittäin huonossa kunnossa ja eläin oli muutenkin nälkiintynyt ja vihainen. On kuitenkin hienoa huomata, kuinka eläin muuttuu lähes hetkessä, kun se huomaa, että paikalle tulleet ihmiset eivät aio vahingoittaa sitä.

Ennen ja jälkeen videon ero on niin suuri, että eläintä on vaikea tunnistaa samaksi.

Koirat vaistoavat asioita huomattavasti paremmin kuin ihmiset, sillä muun muassa niiden haju- ja kuuloaistit ovat ihmistä moninkertaisesti parempia. Perspektiiviä asialle antaa se, että ihminen haistaa juuri ja juuri t-lusikallisen sokeria kahvikupissa, kun taas koira pystyy haistamaan t-lusikallisen sokeria jopa uima-altaassa.

Tällä videolla saamme jälleen upean todisteen koirien tärkeydestä ja älykkyydestä. Miehen adoptoima koira oli käyttäytynyt koko päivän kummallisesti ja käytös selittyi vasta yöllä, kun koira alkoi haukkua kovaan ääneen. Mies tajusi, että heidän rakennuksensa oli syttynyt palamaan ja ilman koiran neuvokkuutta mies olisi luultavasti kuollut.