Vantaalla on tällä hetkellä asiat kummallisella mallilla, ainakin jos tätä videota uskoo todeksi.

Eeddspeaksin Eetun normipäivä lähtee täysin lapasesta. Jos ikkunaan lentää jotain niin kannattaa miettiä kahteen kertaan että käykö tarkistamassa asian.

Haaveleitko eläväsi toiminta-elokuvassa? Oletko valmis loputtomiin seikkailuihin. Jos vastasit molempiin kyllä, niin armeija ei varmaan ole sinun juttusi. Tämä rehellinen ruotsalainen puolustusvoimien mainos kertoo hyvin mitä armeijalta ei kannata odottaa.

Videon nähtyään, sotapelien harrastajat eivät ehkä ole niin innoissaan armeijaan menosta.

Pienenä lastenohjelmia katsoessa ei kiinnittänyt huomiota niissä piileviin kaksimielisyyksiin. Tässä koosteessa näet tilanteita, joita hieman vanhempana katsoo todellakin toisesta näkökulmasta.

Toivomme kuitenkin, ettei lapsuuden illuusiosi viattomista lastenohjelmista mennyt pilalle.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Tässä on erittäin onnistunut kampanja kodittomien koirien adoptoimisen puolesta. Sillä jokainen koiranomistaja tietää sen tunteen, kun maailma murjoo, paiskoo ja heittelee eikä mikään tunnu onnistuvan, mutta kotona odottaa aina joku, joka välittää ehdoitta.

Sillä koira ei tuomitse eikä hauku (muuta kuin ilosta). Koira on tukena aina, ja vaikka olisi ollut miten huono päivä, se ymmärtää ja kuuntelee.

Tämä 7-vuotias poika syntyi kuurona. Pojan elämä sai ison käänteen, kun Guatemalassa vieraillut lähetystöryhmä tapasi pojan siellä ja halusi antaa tälle apua. Poika pääsi Amerikkaan leikkauksiin, ja tällä videolla hän kuulee elämänsä ensimmäisen kerran äitinsä ääneen videopuhelun välityksellä. Kyyneleet virtaavat kaikilla.