Fra.Biancoshock on italialainen Milanossa vaikuttava katutaiteilija, jonka motto on: ”Älä kokeile tätä kotona. Kokeile kadulla.”

Hänen tyylinsä on pysäyttää ohikulkija tutuilla ja hauskoilla yksityiskohdilla. Fra.Biancoshock kuvailee taidettaan sellaiseksi, joka on lyhytaikaista paikassa, mutta pitkäaikaista ajassa. Hän onkin ehtinyt tehdä jo yli 400 taide-elämystä ympäri Eurooppaa ja osan myös Singaporeen ja Malesiaan.

Tässä on Fra.Biancoshockin 21 hauskaa taidonnäytettä.

Lähde: Fra.Biancoshock / Facebook

Kaikki suuret jutut alkavat usein ihan pienistä sattumista, jotka osa ohittaa liian pieninä ja mitättöminä, osa taas tarttuu niihin. Ja sanomattakin selvää, kummasta jää enemmän käteen.

Suomalainen puutaiteilija Tommi Rajala aloitti harrastuksensa kolme vuotta sitten, kun hän sai lainaksi pienen puusorvin. Pikku hiljaa innostus kasvoi siihen mittaluokkaan, että puutöitä löytyy nykyään myytäväksi asti.

Näissä 23 kuvassa näkyy taito ja yksityiskohtaisuus – yhden työn tekemiseen voikin mennä parista päivästä puoleen vuoteen.

Bensa-asema, joka toimii baarikaappina

Kukka, joka ei kastelua vaadi

Ensin syntyi pieni puinen sytytystulppa, joka lopulta kasvoi Harley-Davidson Panhead -moottoriksi

Vasemmalla 2-tahti-baari, jossa juoma pumpataan alemmasta säiliöstä ylempään ja sieltä lasiin letkua pitkin

Rannekelloja

Taskukelloja

Kassakaappi…

… josta löytyy salalokero.

Lukkoja…

… jotka ihan oikeasti toimivat! (paitsi jos varkaalla on tulitikut mukana)

”Myrskylyhty”

Soitin

Peruna!

Ruoka- ja juomakippoteline koiralle

Leluja

Ja hauskoja lamppuja!

Hienoa nähdä, että ihmiset toteuttavat unelmiaan.

Lähde: Tommi Rajala / Wood Art

Mikä olisikaan mukavampaa kuin se, että osaisi rakentaa itse omat huonekalunsa. Silloin ei pakkauksesta puutu ruuveja tai osia eikä ole jokaisella naapurilla samanlaista. Tämä kaksikko päätti yhteistyönä kasata puusta hienot kirjahyllyt.

Isä leikkaa laineen muotoisia sivupaneeleita.

Tällaisia.

Tässä paloitellaan tasoja.

Jotka laitetaan hyllyn takaseinään kiinni.

Sitten sivupaneelit paikalleen.

Melkein valmis, vielä väriä pintaan.

Noin.

Kaksi hyllyä valmiina!

Ja lopuksi äiti määrää kaapin paikan.

Lähde: Reddit

No nyt on taitavat tanssijat kyseessä. Nimittäin naimisissa olevat Keone ja Mariel Madrid, jotka hallitsevat kehonsa ihan uskomattoman hyvin. He tienaavat elantonsa suunnittelemalla tansseihin koreografioita, sekä tietysti pari myös itsekin tanssii – niin kuin tästä videosta voi hyvin päätellä!

Isä, äiti ja tytär ovat avaamassa paketteja. Niistä paljastuu paidat, joissa lukee jotakin. Lahjat on antanut perheen toinen tytär, joka paljastaa paitojen avulla olevansa raskaana. Isä liikkuttuu kyyneliin asti; hän ei saa avattua omaa lahjaansa eikä pääse sohvalta edes ylös. Hellyyttävä hetki.

Evästevalinnat