Sinkkuna eläminen on parhaimmillaan erittäin mukavaa, kun asioita saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa. Tärkeintä sinkkuudessa on ehkä se, että viihtyy ja hyväksyy oman itsensä.

Meksikosta kotoisin oleva Idalia Candelas kuvailee upeasti sinkkuelämää taideteoksissaan. Kuvat ovat erittäin kauniita ja leppoisia, minkä seurauksena niitä katsoessa tulee hyvä mieli.

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Instagram / Facebook

Lapsista kuvattuja videoita on hauska näyttää heille vanhempana, jolloin koko perhe saa yhdessä nauraa hullunkurisille tilanteille. Vanhemmat päättivät kiinnittää lapsensa päähän GoPro-kameran piiloleikin ajaksi, jotta he näkisivät, kun lapsi etsii heitä.

Reilun minuutin pituisen pohdiskelun jälkeen lapsi löytää vanhempansa komerosta. Koira toi myös oman panoksensa peliin, sillä se halusi hieman avustaa tilanteessa…

Harjoitus tekee mestarin pitää tässä tapauksessa loistavasti paikkansa.

Puoliksi ruotsalainen ja puoliksi bulgarialainen Julia Koceva harrastaa piirtämistä, mutta ei aivan perinteisellä tavalla. Hän piirtää paperille tuhansia pisteitä, joista syntyy mielettömiä kokonaisuuksia. Nainen on kerännyt erittäin nopeasti seuraajia Instagramissa, sillä hän on jättänyt teoksillaan ihmiset kirjaimellisesti sanattomiksi.

Näitä taideteoksia katsoessa on vaikea ymmärtää, kuinka Julia pystyy hahmottamaan kokonaisuuden piirtämällä vain pisteen kerrallaan. Urakka on valtava ja jokaisella pisteellä on oma paikkansa teoksessa.

Alla Julian muita teoksia:

Mom vs Triplets + Toddler!A must watch! ???????? .. Give super mom a share! Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Posted by The Baby Gang on Thursday, 4 February 2016

 

Lastenhoito on kovaa työtä ja se vaatii rautaisia hermoja useimmilta ihmisiltä. Corrie-Lynn Whytella on miehensä kanssa neljä lasta, joista kolme tulivat kerralla luonnollisin keinoin. Pariskunta sai niin paljon kysymyksiä tilanteestaan, että he halusivat perustaa blogin.

Videolla Whyte pukee neljä lastaan näppärästi ja halliten tilanteen täydellisesti. Lapset meinaavat karata omille teilleen vähän väliä, mutta superäiti on heitä nopeampi. Lopuksi Whyte romahtaa sängylle helpottunut hymy kasvoillaan, saatuaan lapsensa puettua.

 

Lähde: Buzzfeed

Roux-nimisellä pomeranianilla on todella persoonallinen aivastus, mikä saa helposti hymyilemään ja nauramaan. Haastamme sinut olemaan nauramatta katsoessasi tämän 10 sekuntia kestävän pätkän.

Otatko haasteen vastaan?

Kerro kuinka kävi!