25-vuotias taiteilija Telmo Pieper on saanut hauskan idean, kuinka herättää henkiin hänen vanhat piirustuksensa. Jo 4-vuotiaana hän päästi luovuutensa valloilleen ja piti todella paljon piirtämisestä. On hienoa, että piirustukset ollaan pidetty tallessa tähänkin päivään asti. Tuskin kukaan osasi aikoinaan aavistaa, että töille tulisi vielä myöhemmin käyttöä.

Photoshopilla Telmo kuvittaa lapsuudenpiirustuksensa uudestaan ja tulokset ovat todella hauskoja ja hellyyttäviä.

Lisää kuvia osoitteesta: telmopieper.com

Jokainen koira haluaa sanoa sinulle – ihminen – tämän.

1. Minun elämäni on vain 10-15 vuoden mittainen. Jokainen päivä erossa sinusta tuntuu pahalta. Muista se ennen kuin ostat minut.

2. Anna minulle aikaa ymmärtää, mitä haluat minulta.

3. Luota minuun. Se on elintärkeää hyvinvoinnilleni.

4. Älä ole minulle vihainen. Sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi. Minulla on vain sinut.

5. Puhu minulle. Vaikka en ymmärrä sanojasi, ymmärrän ääntäsi.

6. Muista, etten unohda koskaan sitä, miten kohtelet minua.

7. Muista ennen kuin lyöt minua: Minulla on hampaat, joilla voisin purra kätesi luut poikki. Mutta en tee sitä sinulle.

8. Ennen kuin torut minua yhteistyökyvyttömyydestä, laiskuudesta tai itsepäisyydestä, kysy itseltäsi, vaivaako minua  jokin. Ehkä saan vääränlaista ruokaa, olen maannut liikaa auringossa tai sydämestäni on tullut vanha ja heikko.

9. Pidä minusta huolta, kun tulen vanhaksi. Sinäkin olet joskus vanha.

10. Lähde mukaani vaikeille matkoille. Älä sano, ettei sydämesi kestä sitä tai että haluat sen tapahtuvan poissaollessasi. Kaikki on helpompaa minulle, kun sinä olet kanssani.

Muista, että minä rakastan sinua.

Jos kotoasi löytyy kissa, tämä kuvakooste on sinua varten. Kasasimme 24 kohdan listan, jossa kulminoituu kissan koko persoonallisuus. Tunnistatko kissasi luonteenpiirteet? Näyttävätkö nämä tilanteet tutuilta?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Ja sitten tämä

Nämä 14 eläintä elivät todella surkeissa oloissa rahastuksen välikappaleina meijereillä, kananmunafarmeilla ja eläintarhoissa. Onneksi kuitenkin on ihmisiä, jotka välittävät. Löytöeläinkoti, tai eläinten turvapaikka Farm Sanctuary pelastaa ja hoitaa hylättyjä ja kaltoinkohdeltuja eläimiä.

Tässä 14 tarinaa ja kuvaa, joista ensimmäinen näyttää, mistä lähtökohdista nämäkin eläimet ovat pelastettu, ja jälkimmäinen kuva taas paljastaa onnellisen lopun.

1. Peter-vasikka löydettiin huonokuntoisena pennsylvanialaisesta meijeristä, jota vastaan oli nostettu syytteet eläinrääkkäyksestä.

Ennen:

Jälkeen:

2. Angie-kana pelastettiin ulosteläjästä farmilta, jossa tuotettiin kananmunia.

Ennen:

Jälkeen:

3. Kilpahevonen Valediction otettiin parempaan hoivaan Churchill Downsin kilparadalta.

Ennen:

Jälkeen:

4. 24 kalkkunanpoikasta, jotka olivat niin huonokuntoisia, etteivät ne voineet enää kävellä, oli tuotu löytöeläinkoti Farm Sanctuaryn pihalle.

Ennen:

Jälkeen:

5. Kun Olivia löydettiin, puolet sen naamasta oli todella pahassa kunnossa, mutta hoitojen jälkeen Oliviasta kuoriutui onnellinen vesseli, vaikkei se näekään toisella silmällä.

Ennen:

Jälkeen:

6. Butterscotch oli yksi 200 kanasta, jotka pelastettiin teurastukselta. Butterscotchin toisessa silmässä oli paha kasvain, mutta se leikattiin ja nyt tämä kaveri näkee jälleen.

Ennen:

Jälkeen:

7. Riley-possu löydettiin New Yorkista elävän karjan huutokaupasta. Riley oli niin huonossa kunnossa, ettei se kyennyt edes kävelemään.

Ennen:

Jälkeen:

8. Lila makasi lihakaupan takapihalla kuolleiden eläinten kasassa. Se kärsi pahasta anemiasta, mutta neljä viikkoa verensiirron jälkeen Lila käveli taas.

Jälkeen: Ja nyt se hengailee onnellisena poikaystävänsä Elliotin kanssa

9. Elliot taas karkasi eläinhuutokaupasta, ja se vaelteli yksinäisenä Brooklynin kaduilla, kunnes se napattiin turvaan. Elliotin korvassa roikkui lappu, jossa luki MEAT (lihaa).

Jälkeen:

10. Beanin omistaja toi pienen sairaan tipusen hoitoon löytöeläinkotiin. Siitä kasvoi terve iso kukko!

Ennen:

Jälkeen:

11. Ystävykset Monet and Monisse jätettiin löytöeläinkodin pihalle. Niiden nokat olivat täynnä ruhjeita, ja ne pelkäsivät hirveästi ihmisiä.

Ennen:

Jälkeen:

12. Ben vietti elämästään kuusi pitkää vuotta Jambbas Ranch -eläintarhassa Pohjois-Carolinassa ennen kuin se haettiin sieltä pois, ja nyt kaveri pääsee pulikoimaan ja kiipeämään puihin.

Ennen:

Jälkeen:

13. Kahleissa elänyt Sunder-norsu pelastettiin Intiasta Kolhapurin temppelistä, jossa sen omistaja pieksi eläintä.

Ennen:

Jälkeen:

14. Opie-vasikka löytyi meijeristä todella huonokuntoisena. Pelastuksen jälkeen, uusilla kunnon laitumilla siitä kasvoi iso sonni ja nykyään se onkin oman laumansa johtaja.

Ennen:

Jälkeen:

Kuvat: Farm Sanctuary

Lähde: BuzzFeed

Zak Anderegg oli vaeltamassa Arizonassa, kun hän näki jotain odottamatonta. Nälkiintynyt, janoinen ja todella riutunut koira teki kuolemaa kanjonin pohjalla. Koira oli mitä luultavammin viety sinne, sillä pudotus kanjoniin oli niin suuri, ettei koira olisi selvinnyt ilman murtuneita raajoja saatika edes hengissä. Uskomaton tuuri kuitenkin kävi, kun koira osui Zakin reitille tällä valtavalla alueella.

Seuraavana aamuna Zak lähti mönkijällä takaisin kanjonille pelastamaan koiraa. Hän sai kuljetettua koiran turvallisesti ylös kanjonista kantokopan avulla. Zak vei koiran suoraan eläinlääkäriin, missä se sai heti apua. Hän nimesi koiran Rileyksi, ja aikoi ottaa sen perheeseen.

Riley oli todella laiha, ja sen painoa yritettiin nostaa kaikin tavoin. Se oli liian heikko nousemaan edes jaloilleen. Pikku hiljaa se sai kerättyä voimia säännöllisen ruokailun ja levon myötä.

Vihdoin Riley pääsi kotiin. Se sai uuden koiraystävän, sekä lämpöä ja rakkautta uusilta omistajiltaan, mitä se ei välttämättä ole koskaan ennen saanut. Zak ja Riley nousi julkisuuteen koskettavan tarinansa myötä, ja sai paljon lahjoituksia ja viestejä faneiltaan.

Nyt kaikki on hyvin, ja onnellisempaa koiraa saa maan päältä hakea.

Riley oltiin hylätty kanjonin pohjalle kuolemaan.

Onneksi Zak osui paikalle ja auttoi koiraa. Se oli todella huonossa kunnossa.

Eläinlääkärillä Riley sai tarvittavaa hoitoa ja huolenpitoa.

Paraneminen alkoi…

… ja pian Riley pääsikin jo kotiin!

Se sai uuden koiraystävän…

… sekä aivan ihanat uudet omistajat.

Se nousi julkisuuteen ja sai paljon huomiota, sekä pääsi muun muassa suosittuun Ellen-ohjelmaan.

Riley sai paljon lahjoja Elleniltä ja muilta faneilta…

… ja nyt se on onnensa kukkuloilla!

Kuvat: Youtube