Argentiinalainen taiteilija Leandro Granato keksi uuden ja ainutlaatuisen tavan maalata, jotta hän erottuisi muista taidemaalareista. Hän alkoi maalata silmillään.

Granato sekoittaa värin, imaisee sen sieraimensa kautta sisään ja puhaltaa ulos silmästään suoraan kankaalle. Hänen teoksensa koostuvat siis ikään kuin kyynelistä.

Oikean ja turvallisen tekniikan löytäminen ja oppiminen kesti Granatolta kaksi vuotta. Hänen täytyi löytää seos, joka ei satu eikä vahingoita hänen silmiään.

Jokaisen taideteoksen syntyminen tallentuu videokameralle, jonka Granato antaa taulun ostajalle.

BMX-pyöräily on yksi pyöräilyn muodoista, jossa ajetaan varta vasten suunnitelluilla polkupyörillä ja tehdään niillä erilaisia temppuja. Tämä poliisi tekee BMX-temppuja lapsien kanssa mielummin kuin jahtaa rosvoja. Eikä se väärin ole, sillä tämä poliisi todellakin on taitava!

Tälläisiä huumorintajuisia poliiseja saisi olla enemmän Suomessakin.

 

Mies kaivaa repustaan maailman pienimmän miniatyyripolkupyörän ja lähtee reippaasti ajelemaan sillä. Polkimet ovat kahden sokeripalan kokoiset eikä satulakaan kovin valtava ole, mutta se ei menoa näytä haittaavan. Kaverilla on myös – totta kai – kypärä päässä.

Moottoripyörällä ilman kypärää ajaminen on kuin pelaisi venäläistä rulettia. Kaatuminen eli kuolema saattaa odotella jo seuraavassa vesiliirrossa tai kaarteessa.

Joten!

Älä. Kokeile. Tätä. Koskaan. Missään. Ikinä.

Videon mies ajaa moottoripyörällä 240 kilometrin tuntivauhdilla ilman kypärää ja ottaa itsestään samalla videokuvaa. Vauhti yltyy niin kovaksi, että kaverin koko naama alkaa lepattaa eivätkä silmät pysy enää auki. Onneksi posket eivät lennä tuulen mukana naapurin pellolle.

Michelle Phan kuvaa erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä videoita Youtubeen. Tällä videolla kolme miestä matkivat Michellen tekemää meikkitutoriaalia, ja yrittävät tehdä samanlaisen meikin pelkän videon avulla.

Miten miehet mahtoivat suoriutua tehtävästä? Katso video ja päätä itse.