Prinsessana eläminen on kuin ruusuilla tanssimista ja elämä on ihanaa – ainakin Disneyn elokuvissa. Taiteilija muutti Disneyn kuuluisat prinsessat äideiksi ja laittoi heidät arkisiin tilanteisiin.

Tuloksena syntyi humoristisia ja koskettavia kuvia, joihin myös me pystymme samaistumaan.

Katso kuvat ja kerro meille, mikä oli suosikkisi!

1. Kaunotar ja hirviö

2. Tähkäpää

3. Tiana

4. Prinsessa Ruusunen

5. Mulan

6. Pocahontas

7. Ariel

8. Prinsessa Jasmine

Kuvat: Instagram

Me kaikki tarvitsemme rakkautta, läheisyyttä ja huolenpitoa. Mies päätti piristää pienen norsun päivää eläinten hoitokodissa, Thaimaassa. Videolla näemme, kuinka iloinen norsunpoikanen on, kun se saa leikkiä miehen kanssa. Lasten tavoin, myös eläinten poikaset ja pennut tarvitsevat hauskanpitoa ja huvia arkeen.

Kukapa ei joskus nauttisi ihanasta halihetkestä ystävänsä kanssa.

Työpaikoilla joillakin ihmisillä on tapana ”lainata” tuotteita jatkuvasti. Satunnaiset kerrat ovat hyväksyttäviä, mutta joskus toisen tuotteiden käyttäminen jatkuvasti on väärin.

Nainen ärsyyntyi, kun hänen kahvikermansa loppui jatkuvasti. Tämän seurauksena hän päätti täyttää kahvikermapullon omalla äidinmaidollaan ja kertoa asiasta vasta viikon jälkeen.

2

Alla suomennos viestistä:

Hyvää Huomenta!

Tämä on kaikille, jotka ovat nauttineet kahvikermaani koko viikon. Yllätys!!! Olette juonut rintamaitoani koko viikon. Toivottavasti piditte siitä. Kippis! 

Ps. Se on orgaanista, joten ei mitään hätää. 🙂 

Voimakkaat mikropurkaukset voivat aiheuttaa vahinkoa varsinkin lentokoneille. Mikropurkausten aikana esiintyy yleensä erittäin voimakkaita sateita ja tuulia.

Phoenixissä luonto näytti jälleen voimansa, kun valtava mikropurkaus syntyi lentokentän viereen kuin tyhjästä. Mikropurkauksia ei juurikaan tavata Suomessa, vaikkakin lentäjät koulutetaan välttämään ja kohtaamaan nämä luonnonilmiöt.

On tiettyjä asioita, jotka eivät ikinä vanhene tai muutu tylsiksi – Disneyn on elokuvat ovat tästä hyvä esimerkki.

80 ja 90-luvulla syntyneet ihmiset eivät voi välttyä nostalgisilta kylmiltä väreiltä tätä videota katsoessa. Videoon on tiivistetty parhaita paloja Disneyn elokuvista, jotka vievät meidät ajassa taaksepäin lapsuuden muistojen keskelle.