Voisi sanoa, että jokainen ihminen omaa CD-levyjä kotonaan. Levyjä on mukava kuunnella, mutta niillä on usein tapana joutua laatikoiden pohjalle, missä ne lojuvat vuosia ilman käyttöä.

Taiteilija Sean Avery  on keksinyt loistavan tavan hyödyntää vanhoja CD-levyjä, tekemällä niistä eläimien näköisiä taideteoksia.

Bear_by_seanavery_slide_slide

Lähde: Colossal

Silloin tällöin artistit nousevat pinnalle netissä erittäin nopeasti. Tällä kertaa nopea nousu kuuluisuuteen ei kuitenkaan johtunut laulajan hyvistä laulutaidoista.

D4NNY:n tekemä kappale “Goodbye” on kerännyt Youtubessa yli 200 tuhatta näyttöä muutamassa päivässä, eikä surkean biisin nousulle näy loppua.  On kuitenkin hyvä asia ettei kaveri välitä vihaajistaan, vaan on ostanut myös lippiksen, jossa lukee: “I love haters”.

Artistin kappaleen viesti menee ainakin perille , sillä sen tarkoitus on toivottaa hyvästit kaikille vihaajille, sekä rakkaille. Toivotaan, että D4NNY saa levytyssopimuksen mahdollisimman pian!

 

Lentokoneissa matkustaminen tuntuu monen ihmisen mielestä erittäin pitkäveteiseltä ja aikaa on vaikea saada kulumaan nopeasti. Lentokoneessa on myös melko tarkat säännöt, jonka takia hauskanpito rajoittuu entisestään.

Tällä videolla ihmiset olivat kuitenkin keksineet hauskan pilan, joka säikäytti lentoemännän toden teolla. Jalaton mies oli piiloutunut tavaroiden säilytystilaan ja lentoemännän avatessa luukun hän sai kokea yllätyksen.

Tanssiva lokki saattaa olla harvinaisempi näky kaduilla. Lokkien tamppaukseen on kuitenkin syy: ne hakkaavat jakonjansa maata vasten matkiakseen sadetta, jonka avulla kastemadot nousevat pintaan.

Tällä lokilla oli kuitenkin omat reivit menossa, sillä se rymisteli jalkojansa betonilaattoja vasten.

 

Swedish House Mafia oli ruotsalainen house-musiikkia tekevä dj-ryhmä, johon kuuluivat Axwell, Sebastian Ingrosso ja Steve Angello.

Kesäkuussa 2012 Swedish House Mafia ilmoitti lopettavansa One Last Tour -kiertueensa jälkeen. Yhtyeen jäähyväiskonsertti järjesettiin Miamissa Ultra Music Festivaleilla maaliskuussa.

One” niminen kappale julkaistiin vuonna 2010, ja se oli yhtyeen ensimmäinen Swedish House Mafia -nimellä julkaistu single. Videolla miehet kuulevat ensimmäistä kertaa kappaleen melodian, ja he alkavat työstämään siitä hittibiisiä.

Nyt kappaleella on yli 44 miljoonaa näyttökertaa jo pelkästään YouTubessa.