Van Goghin kuuluisasta maalauksesta on tehty huone, joka on sisustettu aivan samalla tavalla kuin alkuperäisessä maalauksessa. Huoneen voi vuokrata itselleen Airbnb:stä vain 10 dollarilla per yö. Taiteilijan kertoo, että hän välittää rahasta vain sen verran, että saa ostettua itselleen lisää maalia.

Huoneessa asuminen on taiteilijan mukaan aivan kuin asuisi taideteoksessa, mikä varmasti pitääkin paikkansa.

Alla kuvia upeasta teoksesta:

1

2

6

5

4

3

Via: Boredpanda

Kuvat: airbnb

Stephen Ratpojanakul ja hänen veljensä Michael Ratpojanakul ovat identtisiä kaksosia, joita on vaikea erottaa toisistaan. Ei siis mikään ihme, että Stephenin poika Reed meni hieman sekaisin, kun miehet keksivät tehdä hauskan jekun hänelle.

Joka kerta, kun jompi kumpi otti Reedin syliin, hän osoitti pian toista miestä ja viesti, että halusi sittenkin tämän syliin. Vauva oli selkeästi hämmentynyt, kun ei tunnistanut isäänsä kaksosista.

Lähde: BuzzFeed

kayla-mahomes-twins

Kuvassa näet kolme upeaa naista, jotka ovat sukua toisilleen. Kaikki ei ole kuitenkaan aivan sitä, miltä näyttää. Yksi kuvan kaunottarista on kahden muun äiti.

 

Arvaatko kuka?

 

 

Jopa videolla he ovat hämmästyttävän samannäköisiä.

 

 

Vastaus: Nainen vasemmassa reunassa on Kaylan ja Kylan äiti.

 

Kuvat: Kaylan Mahomes

Vauvan odottaminen on usein raskasta keholle, mutta nämä siskot osaavat ottaa ilon irti siitä yhdessä. He tanssivat hauskaa kappaletta samaan tahtiin, eivätkä anna pyöreiden vatsojensa haitata menoa.

Rakkaus ei aina tarkoita suuria tekoja ja rakkaudentunnustuksia. Usein suuri ja ihana kokonaisuus syntyy arjen keskellä, kun aika on niukassa. Pienistä eleistä, kohteliasuuksista ja huomautuksista syntyy rakkaus, joka kestää kovimmatkin myrskyt.

Alla 15 kuvaa, jotka tiivistävät rakkauden ihastuttavalla tavalla:

1.

15

2.

14

3.

13

4.

12

5.

11

6.

10

7.

9

8.

8

9.

7

10.

6

11.

5

12.

4

13.

3

14.

2

15.

1

Via: BoredPanda
Kuvat: Lovebyte.us