Japanilainen 40-vuotias banaanitaiteilija Daisuke Skagami käyttää taiteen tekemiseen banaania ja neulaa. Neulan avulla hän tökkii upeita kuvia banaanin kuoreen Mona Lisasta Pikatsuun. Jokainen taideteos kestää näyttävänä ainoastaan pari päivää, minkä jälkeen taiteilija syö hedelmän.

Kuvat: All Over Press

Meikkaaminen on aihe, joka herättää runsaasti keskustelua ja mielipiteitä. Missä iässä tulisi aloittaa meikkaaminen ja miten paljon meikkiä kannattaa käyttää ovat kysymyksiä, joihin jokaisella on omat mielipiteensä.

Joka tapauksessa Vadim Andreev on taituri, joka osaa tehdä meikillä ihmeitä.

Katso lisää upeita kuvia osoitteesta: vadimandreev.ru

Vadimin videoita voi katsoa osoitteesta: www.youtube.com/user/MisterVadim

Muistatte ehkä Ylviksen korvamadon ”What does the Fox Say”? Biisin tehneillä norjalaisilla veljeksellä on oma tv-show, ja he tekevät jekkuja ihmisille. Tässä videolla Ikea-tavaratalossa vierailleet asiakkaat jäävät yhtäkkiä jumiin esittelyhuoneisiin.

Kenny-dobermanni oli saanut pahoja vauroita selkärankaan eikä enää kyennyt kävelemään. Koira sai paikalliselta eläintensuojeluyhdistykseltä tuomion – eutanasia.

Onneksi kuitenkin koirien fysikaaliseen kuntoutukseen erikoistunut Two Hands Four Paws-hoitolaitos päätti ottaa haasteen vastaan ja auttaa pientä raasua. Ja onnistui siinä! Nyt, pitkän prosessin jälkeen, Kenny kävelee ja juoksee taas niin kuin ennenkin.

Ravintolan asiakkaat kuvasivat Madeiralla tarjoilijan hauskan taidonnäytteen videolle. Mies osaa puhua niin, että hänen jokainen sanansa ”kaikuu”. Hän kertoo myös, että oppi kaikuäänen noin vuodessa ja nykyään kaikki äänet kaikuvat hänen päässään.