Noel Cruz on taiteilija, joka tuunaa tavallisia Barbie-nukkeja uuteen uskoon. Hän ostaa julkkiksia muistuttavia nukkeja tavallisista kaupoista ja tekee niistä elävämmän näköisiä. Ensin Barbie-nukkien tuunaus oli pelkkä harrastus, mutta nyt Cruz tienaa töillään useita tuhansia.

Nuket ovat todella haluttuja, sillä jokainen nukke on uniikki ja ainutlaatuinen luomus, jollaista ei toista tule vastaan. Lisää Noel Cruzin tuunaamia Barbie-nukkeja voit katsoa hänen kotisivuiltaan, Facebookista tai Instagramista.

Marilyn Monroe

Harry Potter (Daniel Radcliffe)

Zombie Boy (Rick Genest)

Pahatar (Angelina Jolie)

Jack Sparrow (Johnny Depp)

Bella Swan (Kristen Stewart)

Alice Cullen (Ashley Greene)

Elvira (Cassandra Peterson)

Jennifer Lopez

Farrah Fawcett

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPier)

Elizabeth Taylor

Prinsessa Diana

Jackie Kennedy

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)

Lähde: Facebook

3-vuotias Alida-tyttö kärsii harvinaisesta keuhkosairaudesta. Alida tarvitsee lisähappea lähes jatkuvasti, joten hänen täytyy raahata mukanaan happipulloja. Pullot ovat liian suuria kannettavaksi, joten tytön isä rakensi kärryn niiden kuljettamiseen. Koko perheen sydäntä raastoi ajatus siitä, ettei Alida pääse painavan kärryn takia leikkimään ja riehumaan pihalle muiden lasten tavoin. Sitten isä sai ajatuksen, joka muutti Alidan elämän parempaan suuntaan.

Perheeseen tuli palveluskoira nimeltä Mr. Gibbs, josta tuli Alidalle korvaamaton. Se seurasi tyttöä kaikkialle, ja kantoi happipulloja mukanaan. Alida pystyy laskemaan liukumäkeä, heitellä palloa ja riehua sydämensä kyllyydestä ilman, että hänen pitää raahata kömpelöä kärryä mukanaan. Nyt hänellä on nelijalkainen ystävä, joka kulkee aina sinne, minne tyttökin. ”He ovat parhaat ystävät keskenään”, tytön isä kertoo.

Vaikka jokainen penis on täydellinen juuri sellaisena kuin se on, Elite Daily pyysi 20 naista piirtämään täydellisen peniksen. Heitä myös pyydettiin kertomaan, mikä on ideaalin peniksen koko. Mitat vaihtelivat 15 sentistä 25 senttiin. Eräs nainen taas sanoi, ettei pidä isoista peniksistä, koska sellainen aiheuttaa helposti kipua.

Tämän jälkeen jokainen naisista nappasi kynän käteensä ja piirsi paperille mieleisensä seipään. Yllättävää oli, että harva niistä näytti oikeasti aidolta.

Amanda Guarascio ja hänen ystävänsä huomasivat yksinäisen koiran leirintäalueella. Koira makoili maassa ja näytti olevan laihassa kunnossa. Tytöt halusivat auttaa koiraa, mutta pelokas eläin ei antanut heidän tulla lähelleen. Kaverukset yrittivät pohtia, kuinka he pääsisivät koiran luokse. Sitten Amanda sen keksi – eivät he pääsekään. Koiran pitää tulla heidän luokse.

Amanda meni maahan makaamaan ja esitti, että hänellä on kipuja. Kuulostaa aika oudolta tavalta houkutella koira luokseen, mutta se toimi juuri niin kuin pitikin.

Leirintäalueella olevat tytöt näkivät laihan koiran makoilemassa maassa.

Amanda keksi nerokkaan kikan, miten hän saa koiran houkuteltua luokseen.

Hän makasi maassa tunteja ja odotti, että koira alkaisi lähestyä häntä.

Ja niin se lähestyikin.

Koira oli selvästi kiinnostunut tytöstä, mutta Amanda ei uskaltanut liikahtaa, ettei koira säikähtäisi.

Amanda odotti sopivaa hetkeä lähestyä koiraa. Hetken päästä sellainen tulikin, ja koira antoi Amandan koskea itseään.

Laiha ja pelokas koira huomasi, ettei tytöt halua sille mitään pahaa. Se oli ehkä jo vähän odottanutkin, että joku tulisi auttamaan sitä.

Amanda päätti ottaa koiran luokseen yöksi. Se sai nimekseen ”Bear”.

Seuraavana aamuna Amanda vei Bearin eläinlääkärin vastaanotolle tarkastukseen.

Sillä ei ole enää mitään hätää.

Tyttöjen hyväsydämisyys ja kärsivällisyys antoi Bearille uuden mahdollisuuden. Ilman heitä se saattaisi vieläkin olla metsässä kylmissään ja nälissään. Eläinlääkärit eivät todenneet Bearin terveydessä mitään poikkeavaa, joten sille voidaan alkaa etsiä rakastavaa loppuelämän kotia.

 Lähde: Facebook, king5.com

Kesäisin lemmikkieläimet saattavat tuskailla tukahduttavan kuumuuden vuoksi. Ja jos ulkona oikeasti on kuuma, niin silloin varjoonkaan meneminen ei helpota oloa yhtään. Eräs mies alkoi sääliä koiraansa, joka oli selvästi tuskissaan kuumina kesäpäivinä. Koira kaivoi kukat ylös maasta, kun se yritti päästä makaamaan viileän mullan päälle. Omistaja halusi helpottaa koiransa oloa keinolla millä hyvänsä. Siispä mies sai idean rakentaa pedin. Sellaisen pedin, joka on ihanan viileä ja sen päällä on mukava maata.

Tältä valmis peti näyttää. Katsotaanpas, kuinka mies tämän rakensi.

Ensiksi mies leikkasi puulevyyn reiät tällaista putkea varten. Tämä on yksi pedin sivuista.

Sitten reikien kohdalle hän asensi kolme tuuletinta.

Tältä näyttää valmis kehikko kaikkine päätyineen.

Hän jatkoi putkistoa toiseen sivuun tällä tavalla.

Sitten hän laittoi muovimaton paikalleen, minkä päällä koira voi maata. Sen pitää olla todella hyvin kiinni, että se kestää suuren koiran painon.

Sitten vain jotain jäistä putkien päihin. Niiden avulla tuulettimet puhaltaa kylmää ilmaa pedin alle.

Tämän päällä koira sitten viettääkin kaikki tulevat kesänsä.

Lähde: Imgur