Tanskalainen 8-vuotias Frida Skyttefeldt näki ohjelman jossa kaksi tyttöä menettivät äitinsä syövälle. Ohjelma kosketti häntä niin syvästi, että Frida alkoi keräämään rahaa syöpätutkimukseen muun muassa keräämällä ja palauttamalla pulloja.

Fridan äiti auttoi tätä perustamaan Facebook-sivun, jonka kautta ihmiset ovat voineet lahjoittaa tyhjiä pulloja joiden kaikki tuotot menevät tanskalaiselle Knaek Cancer-järjestölle.

Lahjoittajat jättävät pullot ulko-oviensa eteen, josta Frida perheineen hakee ne ja palauttaa ne. Pullo-temapuksella he ovat keränneet jos yli 2000 euroa. Kaikki voisivat ottaa mallia tästä nuoresta, hyväsydämisestä sankarista!

 

 

Lähde: Newsner

Jotkin lapset oppivat puhumaan huomattavasti muita lapsia nopeammin, mutta ensimmäisen sanan sanominen 2 kuukauden ikäisenä on suorastaan ihme.

Samantha ei ollut uskoa korviaan, kun hänen 2 kuukauden ikäinen poikansa vastasi äitinsä puheeseen. Videolla Samantha sanoo pojalleen: ”Hello” ja hetken kuluttua vauva vastaa takaisin suloisella äänellä: ”Hello.”

Tällä videolla nähdään mullistava keksintö tai sitten vain yksi pilavideo muiden joukossa. Video on kuitenkin erittäin aidon näköisesti kuvattu ja reaktiot näyttävät todellisilta.

Eikö olisikin mahtavaa, mikäli saisit päällesi tällaisen mekon, jonka väriä voi vaihtaa aina kun huvittaa? Videolla mies painaa napeista haluamiaan värejä, jotka vaihtuvat nopeasti mekolle.

Isät osaavat olla maailman ihanimpia, varsinkin jos tavoitteena on lapsen ilo.

Eräällä lennolla nähtiin ihana hetki, kun lapsi nimeltä Molly oli joutunut halloweenina matkustamaan, eikä ollut päästä perinteiselle karkkikierrokselle. Isä keksi ihanan ratkaisun tilanteeseen ja jakoi jokaiselle matkustajalle lapun, jossa oli ohjeet siltä varalta, että haluaisi ilahduttaa tätä 3-vuotiasta.

Mies jakoi karkit etukäteen matkustajille ja pyysi antamaan ne Mollylle, kun tämä tulisi heidän kohdalle. Eräs kanssamatkustaja oli niin liikuttunut tapahtuneesta, että kirjoitti Twitteriin asiasta ja otti kuvan Mollysta. Onko tässä kenties vuoden paras isä?

 

 

Lähde: Huffington Post

Joka vuosi ihmiset valmistavat mitä upeampia halloween-asuja itselleen ja lapsilleen. Tällä videolla näet Zoeyn, jonka isä on päättänyt muuttaa hänet oikeaksi myrskypilveksi! Asu on valloittavan suloinen, sillä siihen on kiinnitetty ledivaloja niin, että lapsi näyttää aivan salamoivalta taivaankappaleelta.