Harvemmin kala joutuu saman päivän aikana kalastetuksi, niellyksi ja tämän jälkeen vapautetuksi. Videolla mies ottaa kalastamansa kalan kassista, jonka jälkeen hän yrittää vapauttaa sitä.

Ahne lintu päätti kuitenkin iskeä kalaan kiinni ja yrittää niellä sitä. Onneksi nopea mies otti äkkiä intua nokasta kiinni, jonka jälkeen se kaivoi kalan linnun kurskusta ja päästi sen vapaaksi.

Mitään uutta ja hienoa ei synny, jos ei uskalla edes yrittää.

Elämä vaan on siinä mielessä jännä epeli, että sillä saattaa olla erilaiset suunnitelmat. Homma ei luistakaan niin kuin on kuviteltu, joskus ikävä sattuma puuttuu peliin ja joskus taas koko kuvitelma itsessään on lähtökohtaisesti sysihuono. Ja sitten ottaa pattiin, kun taas revitään mutapaakkuja tukan seasta ja pyyhitään naarmuja polvista.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että samassa veneessä me olemme kaikki. Ei se ole helppoa muillakaan.


Tämä tarina kertoo isän rakkaudesta.

Fred Evan, kahden tyttären isä, oli toipumassa keuhkosyövästä, kun hänellä havaittiin melanooma, jota ei voinut enää hoitaa. Elinaikaa Fredillä oli vain muutama kuukausi.

Viimeisenä toiveenaan Fred halusi yllättää naimattomat tyttärensä ja saattaa heidän alttarille, koska tiesi, ettei tule näkemään heidän hääpäiväänsä. Fred ehti toteuttaa tämän kauniin eleen ennen kuin siirtyi toiseen maailmaan heinäkuun 25. päivä 2013.

Nyt tyttäret voivat aina sanoa, että isä saattoi heidän vihkialttarille.

Pieni norsunpoikanen on mennyt uimaan kalliolla sijaitsevaan kuoppaan, joka on täynnä vettä, eikä pääse sieltä enää omin avuin ylös. Onneksi kuitenkin äitinorsu on valppaana. Se hyppää samaan vesialtaaseen ja työntää pienokaisensa ylös.

Äitit on ihania. Äitit on parhaita.

Useat koirat saavat joskus tuhoa aikaan omistajan ollessa poissa kotoaan. Tämä koira oli tehnyt jotain tuhmaa, ja sai nyt omistajaltaan toruja huonosta käytöksestään. Koira näytti kylläkin ymmärtävän virheensä ja olevan pahoillaan asiasta.

Tälle reppanalle ei kyllä voi olla vihainen, sillä sen surullisen näköiset kasvot ja luimussa olevat korvat saavat jokaisen ihmisen heltymään. Taustalla soiva musiikki sopii myös hyvin tunnelmaan!