Kent Avery on taiteilija, jonka ainoat työskentelyvälineet ovat eri kokoiset kivet sekä painovoima. Hän asettelee rannalle erilaisia kiviä päällekkäin, tarkoituksena saada ne niin tasapainoon että aallotkaan eivät kaada niitä. Ihmiset ovat pitäneet Kentin taiteesta, ja eivät voi uskoa että hän tekee töitänsä ilman minkäänlaista liimaa. Osa kiviasetelmista on kestänyt aaltojen riepottelusta huolimatta jopa 12 päivää.

Varkaiden täytyy keksiä jatkuvasti uusia keinoja turvallisuusvälineiden kehittyessä paremmiksi. Tällä videolla nähtävä varastamistyyli on nyt muotia Englannissa.

Tehtävään tarvitaan 2 henkilöä, joilla on omat tehtävät: toinen menee puhumaan uhrille ja sillä aikaa toinen menee ja varastaa tavaroita autosta. Videolla valitettavasti näkee kuinka hyvin kyseinen temppu toimii.

World Series of Poker -turnauksessa nähtiin uskomaton kaksintaistelu, jonka lopulta voitti 96-vuotias mies. Videolla vanhus houkutteli vastustajansa laittamaan kaikki pelimerkkinsä pöytään, jonka jälkeen hän iski kiinni pottiin.

Aluksi nuorempi pelaaja oli varma voitostaan, sillä hänellä oli täyskäsi. Teräspappa iski kuitenkin heti tämän jälkeen pöytään korkeamman täyskäden.

Kuten ihmisetkin, myös jotkut eläimet kuorsaavat unissaan. Ihmisten kuorsaus ei ole kovin miellyttävän kuuloista, mutta näiden eläinten kuorsaus on lähinnä vain suloista!

Katso tämä suloinen videokooste ja päätä kenet sinä haluaisit viereesi ääntelemään ensi yöksi.

Ryöstö on rikos, joka on määritelty Suomen rikoslaissa. Ryöstössä anastetaan tai otetaan luvatta käyttöön toisen omaisuutta väkivallan tai uhkailun avulla.

Tällä videolla mies aikoi ryöstää kaupan aseella uhaten, mutta kassa vetikin oman aseensa esiin jonka seurauksena ryöstäjä pakeni nopeasti paikalta.