Lynea Lattanzio rakastaa kissoja niin paljon, että hänellä on niitä kotonaan yli 1000!

Lynea ei elä kissojensa kanssa vain huvinvuoksi, sillä hän hän haluaa auttaa kaduille joutuneita kissoja, tarjoamalla niille apua, turvaa, ruokaa ja kodin.

Yhteensä Lynean luona on asunut yli 28 tuhatta kissaa ja tämän seurauksena hän kutsuukin itseään nimellä “The Crazy Catlady.” Ensimmäiset kissansa Lynea hankki 90-luvun alussa, kun hän adoptoi 15 pentua, jotka tarvitsivat kodin.

Hän kuitenkin koki, että oli niin paljon muitakin kissoja, jotka tarvitsivat apua — ja tarinan loppu on historiaa!

Elvis Presleyn ”Can not help falling in Love” ja Judy Garlandin ”Over the Rainbow” -kappaleista on tehty lukuisia tulkintoja. Mekin olemme uutisoineet jo useista esityksistä, jotka ovat koskettaneet ja liikuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Musiikilla on tapana rentouttaa ja saada ajatukset muualle, mutta musiikilla on myös voimaannuttavia ominaisuuksia, esimerkiksi kuntoharjoittelun aikana.

Oli miten oli, tällä videolla näemme äärimmäisen kauniin tulkinnan. Esitys alkaa tytön laululla ja hetken kuluttua hänen isoveljensä liittyy mukaan esitykseen. Kappaleessa on juuri sopivaa herkkyyttä, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa…

Jaa tämä artikkeli Facebookissa, mikäli kaksikko oli mielestäsi erinomainen!

Satavuotiaan Suomen juhlintaan mahtuu paljon väkisin väännettyä pakkopullaa, mutta myös yksittäisiä nerokkaita oivalluksia. Jälkimmäistä edustaa Jauza-bandin kunnianosoitus suomirokille.

Jauzan Suomirokkikoulu kunnioittaa sadan biisin potpurillaan suomalaista rokkia lähes kuudenkymmenen vuoden ajalta, Rock-Jerryn vuoden 1960 Party-biisistä Olavi Uusivirran viimevuotiseen Tanssi vaikka et osaa -hittiin. Koko kymmenminuuttinen komeus on otettu talteen yhdellä otolla ja video on tyylitelty aikakausien mukaisesti.

VR haluaa toivottaa yhden maailmanhistorian legendaarisimmista rockbändeistä Suomeen tyylillä. KISS saapuu keikalle Hartwall Areenalle ja sitä ennen Rautatieasemalla uskollisesti vartioivat VR:n kivimiehet saavat kasvoilleen KISSin tavaramerkkinä toimivat maskit.

“Joku kuvaili kivimiehiä termillä ‘four men on rock’. Siitä idea sitten lähti. Jos juhlistettaisiin Kissin keikkaa laittamalla kivimiehille naamiot ja elävöitettäisiin samalla kaupunkikuvaa. Ajankohta on hyvä. Vapun aikoihin on paljon ihmisiä liikkeellä ja he näkevät naamiot”, VR:n markkinointipäällikkö Outi Lahtinen kertoo asiasta ensimmäisenä kertoneelle Markkinointi & Mainonta -lehdelle.

Mustavalkoiset maskit asetetaan kivimiesten koristukseksi 28. huhtikuuta ja ne otetaan pois konsertin jälkeen. Bändi hehkuttaa yhteistyötä VR:n kanssa omilla Facebook-sivuillaan:

Monissa maissa eläimille on olemassa hoitokoteja, johon ne pääsevät turvaan. Hoitokotien tehtäviin kuuluu myös eläinten pelastaminen ja auttaminen. Joskus myös palokunta pääsee pelastamaan eläimiä, jotka ovat hädässä.

Eläinten hoitokodin työntekijät saivat soiton koirasta, joka oli pudonnut kaivoon, josta se ei päässyt omin avuin pois. Eläin ulvoi epätoivoisesti apua ja sen reaktio oli uskomaton, kun pelastajat saapuivat paikalle.

Ihanaa, että on olemassa ihmisiä, jotka tekevät työkseen näin paljon hyvää muille eläimille!