Tässä ehkäpä tämän kesän kätevin niksi!

Mikä olisikaan parempaa kuumalla helteellä, kuin jääkylmä juoma? Jääpaloja ei aina ole saatavilla, mutta tällä kikka kolmosella saat jääkylmää juomaa jopa nopeammin, kuin jääpaloilla. Tarvitset vain vesipullon, jossa on puhdistettua vettä ja joka on viilentynyt pakkasessa muutaman tunnin.

Kun tämän miehen pieni vauva on tyytymätön oloonsa tai ei meinaa saada unen päästä kiinni, on hänellä siihen loistava ratkaisu. Tällä ammattilaulajalla on upea hento ääni joka saa kiukkuisimmankin lapsen rauhoittumaan.

Vauva itkee hänen sylissään, mutta nukahtaa alle minuutissa kun kuulee isänsä laulavan ja soittavan ukulelea hänelle.

Pieni nälkäinen kissa katsoo silmät suurina omistajansa kädessä olevaa tuttipulloa. Se on täynnä lämmintä maitoa, joka odottaa ottajaansa.

Kissa kapuaa oitis omistajansa jalkaa pitkin tämän syliin, ja ottaa siitä mukavan asennon. Se saa tuttipullon tassujensa väliin ja makunautinto voi alkaa!

Ovatko vaatteet usein rypyssä matkalaukussa sen vuoksi, että et ole jaksanut viikata niitä. Ei hätää tällä videolla esitellään tekniikka, jossa paita taitellaan vain kahdessa sekunnissa!

Taidon opetteleminen saattaa viedä hetken, mutta ainakin tyttöystävä tai vaimo on iloinen, kun vaatteet ovat vihdoin järjestyksessä!

Olisitko koskaan uskonut, että sulasta alumiinista ja hylätystä muurahaispesästä saa aikaan jotain näin kaunista? Videolla näytetään miten tämä onnistuu.

Muurahaiset ovat pieniä, mutta sitäkin ahkerampia pesänrakentajia. Joillakin muurahaislajeilla, esimerkiksi lehdenleikkaajamuurahaisilla on havaittu suuria maanalaisia verkostoja, joiden yhteenlaskettu tilavuus saattaa olla jopa yli 20 kuutiometriä. Tällä videolla nähdään toimenpiteet, miten saadaan kaunis taideteos muurahaispesän ja alumiinin avulla.

Sula alumiini kaadetaan rauhallisesti asumattomaan muurahaispesään, jolloin alumiini valuu jokaiseen pieneen koloon ja käytävään. Alumiinin annetaan jäähtyä ja kovettua, jolloin se voidaan kaivaa ylös maasta. Se pestään veden kanssa kovalla paineella, jotta hiekka ja multa lähtisi pois pinnalta. Pienellä harjalla, esimerkiksi kynsi- tai hammasharjalla voidaan vielä harjata pienet kolot, jotta siitä saataisiin täysin kiiltävä. Lopuksi vielä viimeistellään teos, ja laitetaan se esimerkiksi puisen telineen päälle.