Likainen uuni on yleensä vaikea pestä, sillä palanut rasva ja sokeri muuttuvat kivikoviksi ja niiden hinkkaamisessa saattaa palaa hermot. Tällä niksillä saat uunin puhtaaksi erittäin nopeasti ja vaivattomasti.

Sinun tarvitsee vain levittää uuniin leivinjauhetta ja ruiskuttaa päälle vettä. Tämän jälkeen annat jauheen hautua hetken aikaa, jonka jälkeen voit pyykiä kaiken lian pois vaivattomasti.

Me aiomme kokeilla tätä, aiotko sinä?

Samsung Experience Store on järjestänyt tänään perjantaina 11. maaliskuuta uuden Samsung Galaxy S7 -lanseerauksen kunniaksi ikkunanpesutempauksen Turussa, Tampereella, Helsingissä ja Oulussa.

Samsung Galaxy S7 on yksi kevään kuumimmista matkapuhelinuutuuksista. Puhelimessa on valovoimaisin ja nopein vaihetarkennuksella varustettu kamera. Modernin linjakkaassa puhelimessa on myös vesi- ja pölytiivis rakenne (IP68).

Yhteistyö: Samsung X Vivas

vivas-samsung2

 

Eläköitynyt brasialainen muurari ja osa-aikainen kalastaja Joao Pereira de Souza, 71, löysi vuonna 2011 rannalta pienen pingviinin, joka oli kauttaaltaan öljyn peitossa ja kuoleman partaalla. Joao pesi öljyn pois pingviinin sulista ja syötti tälle päivittäin kalaa, jotta lintu saisi voimansa takaisin. Mies antoi pingviinille nimeksi Dindim.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.35.38

Viikon jälkeen hän yritti palauttaa Dindimin takaisin mereen, mutta se ei suostunut lähtemään. “Se pysyi kanssani yksitoista kuukautta ja juuri, kun se oli vaihtanut uuteen sulkapukuun, Dindim katosi”, Joao muistelee.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.44.13

Vain muutama kuukausi myöhemmin Dindim palasi. Se näki kalastajan rannalla ja seurasi tätä kotiin. Viimeisen viiden vuoden aikana Dindim on on viettänyt kahdeksan kuukautta vuodesta Joaon kanssa, ja sen uskotaan viettävän loppuvuoden lajilleen uskollisesti Argentiinan ja Chilen rannikoilla. Uintimatkaa pesimisalueen ja Joaon kodin välillä on jopa 8000 kilometriä.

Näyttökuva 2016-03-10 kohteessa 14.41.54

Pieni Dindim-pingviini heiluttaa häntäänsä kuin koira aina kun näkee Joaon.

Onneksi maailmassa on tällaisia tarinoita, joissa on todella sydäntä lämmittävä loppu!

Lähde: Metro

Valtava jäämassa lähti liikkeelle, kun Adam Le Winter oli kuvaamassa jäätikköä Grönlannissa. Kyseessä on maailman suurin jäätiköllä tapahtunut ilmiö, joka pääsikin tämän myötä Guinnesin ennätyskirjaan.

Videota katsoessa ei voi kun todeta, että ihminen on aika pieni ja mitätön valtavien luonnonvoimien edessä.

Käsinveistetyissä asioissa on jotain, mikä saa mielen hyvälle tuulelle. Johtuuko tämä kenties siitä, että primitiiviset vaistot heräävät esiin, kun kädentaidot pääsevät kukoistamaan?

Alex Johnson kaiversi tammenrungosta upean tuolin, jossa on sekoitettuna taidetta ja antiikkia. Tuolin veistämisessä kului aikaa noin puoli vuotta, mutta Johnson ja kaikki muut ovat varmasti erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: aldevalleyspringfestival.co.uk

Lähde: Boredpanda