Koiran ja ihmisen ystävyys on side vertaansa vailla. Sen osoittavat selkeästi Watson, tämä ihastuttava kultainennoutaja, ja hänen omistajansa. Kun Watsonin ihminen sanoo ”trust fall” (=”luottamuskaadu”), koira kellahtaa takaperin hänen syliinsä. Tästä hymyä jokaisen päivään!

 

A video posted by Watson The Golden (@wat.ki) on

Joka vuosi talvi ja lumi saapuvat, ihmisten niin ihastukseksi, kuin vihastukseksi. Näiden veijareiden leikit lumessa ja selkeä aito innostus ovat niin hauskaa ja hellyyttävää katsottavaa, että ehkä talven tulo harmittaa tänä vuonna vähän vähemmän!

1.

via GIPHY

2.

via GIPHY

3.

via GIPHY

4.

via GIPHY

5.

via GIPHY

6.

via GIPHY

7.

via GIPHY

8.

via GIPHY

9.

via GIPHY

10.

via GIPHY

11.

via GIPHY

12.

via GIPHY

13.

via GIPHY

14.

via GIPHY

Tatuoinneilla on usein jokin tarina takanaan, mutta joskus kaunis kuvakin on kivun arvoista. Lintujen sanotaan symboloivan vapautta, sillä se voi lentää vapaana taivaalla. Tässä on 12 kaunista kuvaa erilaisista siivekkäistä, jotka saavat tatuointikuumeen taas nousemaan.

 

A photo posted by Anahí R. (@anahiroart) on

A photo posted by Anna Yershova (@yershova_anna) on

A photo posted by DG_ink (@drag_ink) on

A photo posted by Mauricio Luis (@riciols) on

Nämä koirakaverukset joutuivat laittamaan aivonystyränsä koetukselle, kun ne pohtivat, kuinka altaaseen joutuneen renkaan saisi pois.

Aluksi esteenä näytti olevan se, kumpi menisi ensimmäisenä altaaseen. Lopulta toinen koirista hyppää huvittavalla tavalla veteen ja menee renkaan luokse, jonka jälkeen se alkaa liikuttamaan sitä altaan reunalle. Lopulta molemmat koirat saavat otteen renkaasta ja ne vetävät sen kuivalle maalle.

Video on hieno osoitus siitä, että tiimityö toimii!

 

Sisarrakkaus on side, joka kestää yleensä läpi elämän. Sisaruksia myös autetaan, lohdutetaan ja myös puolustetaan tiukan paikan tullen, vaikka joskus tuntuisikin siltä, että oma sisar on se kaikista pahin jääräpää.

Tällä videolla näemme ihanan suloisen tilanteen, jossa veli menee lohduttamaan itkevää vauvasiskoaan. Sisar rauhottuu lähes heti, kun hän näkee hymyilevän veljen vieressään.