Apollo Robins esiintyy herrasmiehenä, jota ei heti uskoisi ammattilais taskuvarkaaksi. Mies varastaa esityksessä olevilta miehiltä luottokortit, kellon, kynän ja rahat ilman minkäänlaista epäilyksen heräämistä.

Vaikka videota katsoo tarkasti ei huomaa, että mies ottaisi heiltä juuri mitään. Muistakaa olla varovaisia mennessänne kasinolle ja tarkkailkaa rahojanne jatkuvasti.


Penelope Soto oli jäänyt kiinni huumeiden hallussa pidosta ja oli aluksi saamassa lievää rangaistusta. Kaikki kuitenkin muuttui hänen näytettyään keskisormea tuomarille. Tyttö sai 30 päivän vankeusrangaistuksen käyttäydyttyään törkeästi oikeudessa.

Kaikki alkoi tuomarin kysyessä paljon tyttö tienaa ja onko hänellä arvokasta omaisuutta.

Tuomari: ”Se ei ole vitsi, tiedäthän emme ole klubilla nyt, joten ota tämä vakavasti”

Tyttö: ”Olen vakavissan, sait minut vain nauramaan” ”Sait vain minut nauramaan, Pyydän anteeksi. Koruni ovat erittäin arvokkaita… Ne ovat yhtä arvokkaita kun Rick Ross”

Tuomari: ”Oletko ottanut huumeita viimeisen 24 tunnin aikana”

Tyttö: ”En ole”

Tuomari antoi tytölle noin 5.000 dollarin sakot ja sanoi ”hei, Hei.”

Tyttö: Naurua, jonka jälkeen hän huusi iloisesti ”Adios.”

Tuomari huusi tytön takaisin ja antoi tälle 10.000 dollarin sakot.

Tyttö: ”Oletko tosissasi?!” Tämän jälkeen tyttö käveli pois keskisormi ylhäällä sanoen ”Fu*k you” tuomarille, joka oli suuri virhe.

Tuomari Rodriguez-Chomat kutsui tytön takaisin ja antoi rangaistukseksi 30 päivää ehdotonta vankeutta.


Öljynporauslautoilla työskenteleminen on vaarallista touhua, kuten tämä video osoittaa. Iranissa öljynporauslautta upposi ja miehet joutuivat merihätään. Iran pyytää nyt kymmenien miljoonien korvauksia aiheutuneista saasteista ja vahingoista.

Lautta upposi viime maanantaina ja sen rakentamisessa kului yli 2 vuotta. Uppoamisen syytä ei vielä tiedetä, mutta sitä tutkitaan koko ajan.


Silloin tällöin nousee ilmi tapauksia, joissa erittäin nuoret lahjakkuudet pääsevät loistamaan kamerassa.

Tämän videon aitoutta on aluksi lähes mahdotonta uskoa, sillä pienen pojan taidot ovat käsittämättömät. Pojasta tulee isona varmasti koripallotähti, jos hän vain jaksaa harjoitella ahkerasti.

Tupac Amaru Shakur on eniten maailmassa levyjä myynyt räp-artisti. Mies syntyi New Yorkissa vuonna 1971 ja kuoli ammuskelussa Las Vegasissa vuonna 1996.

2Pacia oltiin kaksi vuotta aikasemmin ammuttu Manhattanilla, jolloin maastopukuihin pukeutuneet miehet saapuivat ja ampuivat Shakuria kahdesti päähän, nivusiin, sekä reiteen ja käteen. Mies selvisi tapahtuneesta kuin ihmeen kaupalla, mutta toinen ammuskelu Las Vegasissa oli miehelle liikaa. Tupacin murhaajaa tai murhaajia ei ole vieläkään saatu kiinni, vaikka murha tapahtui erittäin julkisella paikalla.

Helmikuussa 1996 ilmestynyt Tupacin albumi All Eyez on Me myi 9 kertaista platinaa.

Nyt julkisuuteen on tullut tieto, josta moni ei ole tiennyt. Tupacin kuoltua hänet poltettiin tuhkaksi, jonka jälkeen Tupacin jengi ”The Outlawz” poltti Shakurin tuhkat marihuanaan sekoitettuna.

Evästevalinnat