Romanttista on se, kun kumppani yllättää toisen silleen isosti. Niin kuin tällä videolla.

Lindsey on ollut reissussa kuukauden, ja hän odottaa lentokentällä poikaystäväänsä. Yhtäkkiä hänen takanaan joku alkaa soittaa kitaraa ja vieressä istuva mies rupeaa laulamaan. Sitten kauempaa luokse rientää poikaystävä, kukkakimpun kanssa. Aika hellyyttävää.

Tällä videolla näkyy, millaista on täydellinen tiimityöskentely. Ongelma on seuraavanlainen. Täyden uima-altaan pohjalla lepää autonrengas. Se kiinnostaa näitä kahta koiraa siitä syystä, että se on niiden lelu eikä lelujen sovi lepäillä semmoisissa paikoissa, ettei niillä voi leikkiä. Joten koirat ryhtyvät hommiin ja saavat renkaan ylös – yhteistuumin.

Kesällä 2014 kahdeksan syöpää sairastavaa norjalaista päätti tehdä maailman tunnetuimman ja seksikkäimmän musiikkivideon (Eric Prydz – Call on Me) uudelleen. Syynä tähän on ensinnäkin se, että he haluavat ihmisten huomioivan, miten paljon hyvää fyysinen aktiivisuus tekee keholle ja mielelle. Toisekseen se, että syövän ei tarvitse viedä itseluottamusta.

Sillä kyllä, myös sairastunut ihminen haluaa tuntea olevansa vahva, hyväksytty ja haluttu. Hän haluaa olla paljon muutakin kuin arvet, sädehoidot ja leikkaukset.

Kissan elämä voi olla välillä todella stressaavaa. Ne joutuvat nukkua ainakin puolet päivästä, sekä olla jatkuvasti rapsutuksien ja paijauksien kohteena. Kuulostaa todella uuvuttavalta.

Siispä kissatkin tarvitsevat välillä rentouttavaa hierontaa, missä ne voivat unohtaa arjen kiireet ja stressin. Ainakin tämä kissa näyttää nauttivan hartiahieronnasta täysin siemauksin!

 

Me kaikki ollaan hyviä jossakin asiassa, ja yleensä aika monessakin eri jutussa. Ja mikäpä onkaan sen mukavampaa kuin päästä esittelemään omia taitojaan muille.

Tässä on 18 tyyppiä, jotka ovat keksineet jotain sellaista, mitä ei kovin moni muu osaa. Nämä jutut vaatinevat paljon harjoittelua ja monta epäonnistumista, mutta tässä näkyy, mihin se on johtanut. Huipputuloksiin!

1.

Portaat voi tulla alas myös näin

2.

”Oota mä otan mun hatun.”

3.

Näppärä pikku voltti

4.

”Heittää läppää” sai uuden merkityksen

5.

Vähän heiluu, mutta pysyy pysyy

6.

Perus kynttilänsammutin

7.

Vaan neljä keilaa nurin…

8.

Rentouttavaa kepeillä kikkailua

9.

Liikkuva lumikouru

10.

Vähän erilaista piilosta

11.

Koska minkä takia paita pitäisi pukea tavallisesti päälle?

12.

Eikä yhtään asfaltti-ihottumaa!

13.

Ei hullumpi keksintö

14.

Kerrankin onnistunut uimahyppy, jossa ei satu ketään

15.

”Äiti venaa, mun pitää tehä yks juttu.”

16.

Jos tällä ei pokailla naisia, niin ei sitten millään.

17.

Nakkimies hommissa

18.

Semmosta.

Lähde: Full Punch