Sisarrakkaus on side, joka kestää yleensä läpi elämän. Sisaruksia myös autetaan, lohdutetaan ja myös puolustetaan tiukan paikan tullen, vaikka joskus tuntuisikin siltä, että oma sisar on se kaikista pahin jääräpää.

Tällä videolla näemme ihanan suloisen tilanteen, jossa veli menee lohduttamaan itkevää vauvasiskoaan. Sisar rauhottuu lähes heti, kun hän näkee hymyilevän veljen vieressään.

Katso alla olevaa kuvaa ja yritä ratkaista tämä arvoitus.

Tämä matemaattinen tehtävä on kerännyt huikeat 3 miljoonaa kommenttia. Sen ratkaiseminen ei ole niin vaikeaa kuin voisi kuvitella ja voitkin hetken pähkäilyn jälkeen katsoa yllä olevan videon, jossa oikea vastaus paljastetaan.

1477399841

Meikillä pystyy luomaan nykyään oikeastaan mitä tahansa illuusioita ja niin on myös tälläkin videolla käynyt. Lopputulos näyttää aivan siltä, kuin naisen pää leijuisi irti ruumiista. Oikeasti kyseessä on taitava meikkaaja ja kun jatkat videon katsomista, näet ohjeet karmivaan Halloween-asuun!

Pentatonix-kvintetti on saavuttanut suurta suosiota viime vuosina – eikä ole vaikeaa ymmärtää miksi kun katsoo tämän huikean tulkinnan ”Mary, Did You Know?”-kappaleesta. Luolaan sijoittuva video on suorastaan henkeäsalpaava. Ota mukava asento ja valmistaudu kylmiin väreisiin!

Lähde: Newsner

Naamiaiset tulossa ja asun kokoaminen jäi taas viime tinkaan? Ei hätää! Tämä upea, hätkähdyttävä ja hiukan häiritsevä meikki on taattu katseenkääntäjä joka bileissä. Katso videolta, miten Roxxsaurus -niminen Youtube-käyttäjä loihtii itselleen Halloweenin oudoimman meikin.

Evästevalinnat