Venäjällä ihmiset ovat luovia ja keksivät ajankuluksi hauskaa ajanvietettä. Tällä videolla näet millainen on venäläinen vesipuisto.

Kaivurissa olevilla ihmisillä näyttää olevan hauskaa, mutta luulisi menon sattuvan myös hieman.


Eläimien syntymistä saa harvoin olla paikan päällä todistamassa. Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa livelähetystä strutsin kuoriutumisesta.

Tällä hetkellä videota seuraa yli 30 tuhatta ihmistä.

Rae on kiinteä muoto sadepisarasta, joka syntyy voimakkaan konvektion seurauksena. Usein rakeet ovat vain muutaman millin läpimittaisia, eivätkä lainkaan vaarallisia. Joskus ne ovat kuitenkin poikkeuksellisen suuria ja voivat vahingoittaa autoja ja rakennuksia, sekä myös ulkona olevia ihmisiä.

Tässä nähdään hurja video Saksasta, missä satoi valtavia rakeita lähestyvän ukkosmyrskyn vuoksi, aiheuttaen suuria vahinkoja autoihin sekä rakennuksiin.

Mies oli tankkaamassa autoaan, kun yhtäkkiä auton bensatankki syttyi tuleen. Paikan työntekijä tuli apuun vaahtosammuttimen kanssa, mutta siitä vasta sotku syntyikin. Onneksi kuitenkin palo saatiin sammutettua, eikä suurempaa vahinkoa ehtinyt tapahtua.

Nykypäivänä lähes kaikki kuvat ovat jollain tavalla käsiteltyjä. Erilaiset maisema-, ja muotokuvat eivät vastaa ollenkaan todellisuutta radikaalien kuvankäsittelyjen myötä.

Näitä 26 alla olevaa kuvaa ei olla käsitelty lainkaan. Erilaisilla kuvakulmilla ja perspektiivin vaihtelulla saadaan aikaan erittäin hauskoja ja kekseliäitä kuvia!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.