Yksi Facebookin perustajista, ja nykyinen toimitusjohtaja Mark Zuckerberg ei paljoa omaisuuttaan tuhlaa. Zuckerbergin omaisuudeksi arvioitiin tänä vuonna 17,5 miljardia dollaria, eli noin 13 miljardia euroa. Mark on tunnettu vaatimattomuudestaan, hän ei työskentele Facebookin konttorilla edes omassa toimistossa.

Zuckerberg on Facebookin suurin omistaja yhtiön pörssiinlistautumisen jälkeen. Hänellä on hallussaan 28,4 prosenttia osakkeista. Zuckerbergilla on paljon valtaa Facebookin päätöksissä, sillä hän pitää hallussaan 56,9 prosenttia yrityksen kokonaisäänivallasta.

Monet voisivat myös luulla että Zuckerberg ajelisi kalliilla autolla, kuten uudella Ferrarilla tai Lamborghinilla. Oikeasti hän ajaa vuoden 2011 Acura TSX autolla. Auto maksaa noin 30 000 dollaria, mikä ei ole kovinkaan kova hinta maailman 35. rikkaimmalle henkilölle.

(Kuva:Wikipedia)

Putous 2012 -kaudelta tuttu sketsihahmo Jani-Petteri (Iina Kuustonen) on tehnyt kevään aikana levyn, Haittaakse?, jonka ensimmäinen sinkku J-P sai musavideoineen ensi-iltansa tänään Korkojen kera -ohjelmassa.

Levyn tuottaneen Warner Musicin kotisivuilla tulevaa levyä kuvataan huumoripitoiseksi koko perheen levyksi, joka on täysin tekijänsä näköinen. Haittaakse?-levyn julkistamispäiväksi on ilmoitettu 23. toukokuuta.

Voit kuunnella J-P-sinkun alta!

 

Tälle perheelle tuskin aamuruuhkissa istuminen tuottaa tuskaa, sillä heille on tullut tavaksi laulaa Queen -yhtyeen Bohemian Rhapsody aina koulumatkalla autossa istuessaan.

Videolta huomaa selvästi, että laulamiseen osallistuu koko perhe, aina nuorimmasta pojasta isään asti, eikä sanojen muistaminen tuota ongelmia.

Liikenteestä riippuen perhe saa yleensä laulettua koko laulun alusta alkaen aina loppuun asti juuri matkan aikana.

MissTravel.com on keksinyt uuden ilmaisen matkustamistavan naisille. Ideana on, että joku maksaa naisen matkan, jotta saisi seuraa tylsille lennoille. Hyvällä tuurilla nainen saattaa myös paikan päällä päästä shoppailemaan ilmaiseksi.

Tasa-arvo valtuutetuilla olisi varmasti jotain sanottavaa tähän. Katso lisää firmasta täältä!


Rumpaleita on maailma täynnä, mutta oletteko koskaan nähneet kädetöntä rumpalia?

Videolla huikean lahjakas poika soittaa rumpuja ilman käsiä esittäen coverinsa Suomessakin radioaalloille pääseestä kappaleesta ”Call Me Maybe.” Poika on ilmeisesti menettänyt kätensä nuorempana onnettomuudessa, mistä johtuen hänellä on jonkinlaiset pidikkeet rumpukapuloille.

Jokainen meistä voi nostaa hattua kyseiselle kaverille, sillä häneltä löytyy valtavasti kunnianhimoa sekä ahkeruutta! Nuori lahjakkuus esiintyy videosivusto Youtube:ssa nimimerkillä cornelmunn.
Lisää hänen videoita voit katsoa täältä!

Videota on YouTubessa kommentoitu muun muassa seuraavasti:
”damn, let’s try to get him to perform this song at her concert..awesome job.”
”What. The. Shit. I’m done. I quit drumming. You have no arms and you’re better than me.”
”Loses arms, gives 0 fucks and puts on an awesome performance. Rock on, dude.”

Yksi kunnianosoitus on herran tuotannon jakaminen, ja sen me täällä Vivasissa ainakin teemme!

 

Evästevalinnat